Η νέα καμπάνια της Χαραλαμπίδης Κρίστης

Ενέργεια, πρωτεΐνη, αποκατάσταση! Αυτό είναι το γαλατάκι σου, το μοναδικό κυπριακό love brand.

Article featured image
Article featured image

Δελτίο τύπου:

Με αποδέκτες τους νέους κάθε ηλικίας που λατρεύουν τη δράση στη ζωή τους, η Χαραλαμπίδης Κρίστης ξεκινά την 1η Ιουνίου , τη Παγκόσμια Μέρα Γάλακτος, μια πολυδιάστατη digital καμπάνια, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σε όλους μας, γαλατάκι. Με γενικό τίτλο καμπάνιας «Αυτό είναι το γαλατάκι σου» αναδεικνύονται μέσα από τρεις θεματικές ενότητες, που είναι η Ενέργεια, η Πρωτεΐνη και η Αποκατάσταση, τα ουσιαστικά διατροφικά οφέλη που προσφέρει το γαλατάκι στον οργανισμό μας!

Το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι το μόνο από φρέσκο γάλα, είναι θρεπτικό, τονωτικό, υγιεινό και απολαυστικό και συνδυάζει υδατάνθρακες και πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας, τον απαραίτητο όγκο υγρών για ενυδάτωση, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, φώσφορο και νάτριο. Συνεπώς, καλύπτει τις απαιτήσεις για ενέργεια πριν ή κατά τη διάρκεια της απλής ή έντονης άσκησης, την ανάγκη για δύναμη κατά την άθληση και για μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό Landing Page http://charalambideschristis.com.cy/pantastizoimas/ στο site της Χαραλαμπίδης Κρίστης, με λεπτομερή πληροφόρηση σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει, το μοναδικό love brand, το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, που εδώ και δεκαετίες, είναι στην κορυφή της προτίμησης μας, μία καθημερινή μας απόλαυση, μία διαχρονική διατροφική επιλογή μας, είναι …Πάντα Στη Ζωή Μας!

#galataki #PantaStiZoiMas
#CharalambidesChristis #ToKaliteroMas

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ