«Δήμαρχε, έχεις σκεφτεί τι έχεις προκαλέσει;»

«Δήμαρχε. Η επιστολή μου αφορά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις πολύ βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες που έχουν ληφθεί από μέρους σας».

«Δήμαρχε, έχεις σκεφτεί τι έχεις προκαλέσει;»

«Δήμαρχε. Η επιστολή μου αφορά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις πολύ βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες που έχουν ληφθεί από μέρους σας».

Article featured image
Article featured image

Η Κατερίνα, είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό. Όπως η ίδια υποστηρίζει σε επιστολή που απέστειλε στα Μέσα, εδώ και μερικούς μήνες όλοι οι καταστηματάρχες της περιοχής, υποφέρουν από τις εργασίες ανάπλασης που ξεκίνησαν, βάσει σχεδιασμού, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό οι εργολάβοι εγκατέλειψαν το σημείο, αφήνοντας πίσω τους ανοιγμένους δρόμους και μπάζα.

Γράφει η Κατερίνα Π.

Δήμαρχε

Η επιστολή μου αφορά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις πολύ βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες που έχουν ληφθεί από μέρους σας, για την δήθεν ανάπλαση των οδών Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Είναι δυνατόν να φτιάξουμε ένα δρόμο για να ομορφύνουμε την πόλη, την ίδια ώρα που περιμετρικά του υπάρχει άφθονη βρωμιά και δυσωδία; Εκτός κι αν σε λίγο καιρό θυμηθείται εκεί στο Δήμο να κατεδαφίσετε και μερικά σπίτια για να φανεί ο δρόμος. Φαντάζομαι, γνωρίζεις πως η περιοχή είναι γεμάτη τουρκοκυπριακές περιουσίες;

Δήμαρχε

Παρέλαβες μια πόλη θησαυρό και την κατάντησες σκουπιδότοπο. Πεζοδρόμια γεμάτα χόρτα και σκουπίδια ας κάθε γειτονιά, σε κάθε στενό. Το μόνο που ακόμη στέκει όρθιο, είναι η επίχωση. Πάνε πολλά χρόνια να δούμε τη Λεμεσό σε τέτοια κακή κατάσταση.

Δήμαρχε

Ξεκίνησαν τα έργα εδώ και καιρό, άνοιξαν τους δρόμους. Τους έκαναν απροσπέλαστους και ξαφνικά οι εργασίες σταμάτησαν και οι εργολάβοι εξαφανίστηκαν. Μπορείς να μας πεις το γιατί;

Δήμαρχε

Μπορείς να αντιληφθείς τις αμέτρητες και τεράστιες ζημιές που έχουν προκληθεί και συνεχίζουν να προκαλούνται εις βάρος μας; Σε λίγο καιρό θα κλείσουν και τα σπίτια και τα μαγαζιά μας. Έχω τρία παιδιά. Πώς θα επιβιώσω όταν στο μαγαζί μου δεν μπαίνει πελάτης, λόγω της κατάστασης που επικρατεί;

Δήμαρχε

Θα μου πληρώσεις εσύ τις εισφορές μου στις κοινωνικές ασφαλίσεις, τους λογαριασμούς που τρέχουν, τα υπόλοιπα έξοδα, τον ΦΠΑ; Όλοι οι καταστηματάρχες στην περιοχή βρισκόμαστε στην ίδια κακή κατάσταση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να τα βγάλουμε πέρα.

Δήμαρχε

Εδώ και τρεις μήνες, εξ αιτίας αυτής της κατάστασης, δεν έχω να πληρώσω τα φροντιστήρια των παιδιών μου. Στο τέλος του χρόνου, όμως, θα μου ζητήσεις να πληρώσω τα αυξημένα δημοτικά τέλη που μου επέβαλες.

Δήμαρχε

Έχεις σκεφτεί τι έχεις προκαλέσει;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ