Ο Υπουργός Οικονομικών του ψευδοκράτους, Σερντάρ Ντεκτάς, παραιτήθηκε ελέω σκανδάλου

Κι όμως, συνέβη!

Article featured image
Article featured image

Την παραίτησή του από τη θέση του «υπουργού» Οικονομικών υπέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σερντάρ Ντενκτάς, ανακοινώνοντας την απόφασή του με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Περίπου πριν από μια ώρα ενημέρωσα τον ‘Πρωθυπουργό’ γραπτώς μαζί με την αιτιολόγηση, για την παραίτησή μου. Δεν έχω προβεί σε ανακοίνωση σε κανένα μέσο ενημέρωσης. Θα πραγματοποιήσω την αναγκαία ανακοίνωση στην συνέχεια. Υποστηρίζω την ‘κυβέρνηση’ όσο εξακολουθεί να υφίσταται αυτή», έγραψε στο facebook ο Σερντάρ Ντενκτάς.

Σύμφωνα με τα τ/κ Μέσα, ο λόγος που ο Σερντάρ Ντεκτάς αποφάσισε να παραιτηθεί έχει να κάνει με το σκάνδαλο που ξέσπασε στα κατεχόμενα και εμπλέκει το όνομα της οικογένειας σε εξασφάλιση εκτάσεων γης, μέσα από παράνομες οδούς για το νέο πανεπιστήμιο, το οποίο φέρει την ονομασία του Ραούφ Ντενκτάς.

Το Κόμμα του Λαού, του Κουντρέτ Όζερσαϊ, αντέδρασε με πολύ έντονο τρόπο στον νέο σκάνδαλο και στις κινήσεις του κ. Ντενκτάς. Ο υιός του κ. Ντενκτάς, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του νέου πανεπιστημίου, προχώρησε στην ενοικίαση πολύτιμων εκτάσεων γης, με βάση τις διευκολύνσεις που παρείχε το αξίωμα του πατέρα του, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

Αντιμέτωπος με τις έντονες αντιδράσεις, ο κ. Ντενκτάς προηγουμένως προχώρησε στην ενημέρωση της «κυβέρνησης» και δήλωσε ότι είναι έτοιμος για κάθε είδους έλεγχο, ακόμη και για την άρση της «βουλευτικής ασυλίας» του.

Ο κ. Ντενκτάς παρά την παραίτηση του από την «κυβέρνηση» δεν αποχωρεί από αυτήν. Αντιθέτως, αναμένεται να διορίσει στο πρώην αξίωμά του ένα στέλεχος του κόμματος του.

OZERSAY.jpg

Στο μεταξύ, να σημειωθεί ότι την παραίτηση του ΥπΟΙΚ, ακολούθησε και αυτή του «Πρωθυπουργού» των κατεχομένων, Κουντρέτ Οζερσάι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ