Ο Μάρκος Τράγκολας έκανε μόλις μια ανάρτηση

Ίσως την τελευταία του σε σχέση με τις έρευνες για τα στυγερά εγκλήματα του καθ’ ομολογία serial killer. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία.

Article featured image
Article featured image

Με την ανεύρεση και της σορού του 6χρονου παιδιού σήμερα, γράφεται αισίως η τελευταία πράξη σε ότι αφορά στις έρευνες των Αρχών για ανεύρεση όσων ο καθ’ ομολογία δράστης παραδέχτηκε ότι σκότωσε και πέταξε σε διάφορα σημεία είτε στο Μιτσερό είτε στις γύρω περιοχές.

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν στο προσκήνιο αλλά κυρίως στις επάλξεις, έκανε μόλις μια ανάρτηση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η αποστολή της ομάδας θα ολοκληρωθεί στις κηδείες.

Διαβάστε την αυτούσια πιο κάτω:

Άλλο πράγμα είναι να ζεις στιγμές απογοήτευσης και άλλο να καταθέτεις τα όπλα. Μπορεί να γραφεί ολόκληρο βιβλίο για συναισθήματα και εμπειρίες, ομαδικότητα, λήψη αποφάσεων, διαχείριση χρόνου αξιολόγηση και εκτίμηση δεδομένων και κίνδυνων, αξιολόγηση πληροφοριών, υποκίνηση προσωπικού, ηθικό και ασφάλεια της ομάδας, καθορισμός στόχων. Όλα αυτά στην πράξη και το αποτέλεσμα με τη συνδρομή όλων. Απομένει η ομάδα στις κηδείες για να ολοκληρώσει την αποστολή της. Ευχαριστούμε τον κόσμο για το κουράγιο που μας έδινε. ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ!

tragkolasw.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ