Αυτοί είναι οι νικητές των SUPER MUSIC AWARDS 2019

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς ολοκληρώθηκε.

Article featured image
Article featured image

Τα SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles πραγματοποιήθηκαν χθες στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου και μας πρόσφεραν την πιο φαντασμαγορική τελετή απονομής από όλες!

Οι νικητές:

Το πρώτο βραβείο που δόθηκε ήταν αυτό του Young Idol by Seat Arona ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Το βραβείο απένειμαν ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης Marketing Manager της εταιρίας Unicars και η Βαρβάρα Χριστοφή (ηθοποιός).

fim_1580.jpg

Δεύτερο βραβείο «Καλύτερη γυναίκα (modern)» η Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, γνωστός pastry chef.

2e6a2698.jpg

Καλύτερος άντρας (modern) o Σάκης Ρουβάς. Το βραβείο απένειμαν ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης, εκπρόσωπος της εταιρίας Kellogg's και η Έφη Παπαϊωάννου, γνωστή σχεδιάστρια ρούχων.

2e6a6500.jpg

Βραβείο Inspiration έλαβε η Τάμτα από τους Μόνικα Παναγή Πρόεδρος ΛΟΑΤΙ και Μιχάλης Χριστοδούλου, Brand Manager SUPER FM.

2e6a6570_0.jpg

Καλύτερο group: Onirama: Το βραβείο απένειμαν η Xριστίνα Κυριάκου, ηθοποιός και ο Φώτης Καράλης ηθοποιός.

2e6a6612_0.jpg

Καλύτερο ντουέτο / συνεργασία: Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος για το τραγούδι «Ζόρικα Βράδια». Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κορτζιά, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Πιέρος Σωτηρίου, Διεθνής Κύπριος Ποδοσφαιριστής της FC Copenhagen.

2e6a6680_0.jpg

Golden Idol: Ο Θέμης Αδαμαντιδης. Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Τσιολής, ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

b45a6830_0.jpg

Καλύτερο video: Ο Stan Αντιπαριώτης για το τραγούδι - Τετράγωνα. Το βραβείο απένειμαν η Κλέλια Γιασεμίδου, μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Άλκης Χρίστου, ηθοποιός.

2e6a6783_0.jpg

Mπαλάντα της χρονιάς by Cablenet: Ηλίας Βρεττός. To βραβείο απένειμαν η Έλενα Μενελάου της Cablenet και ο Μιχάλης Χρίστου, ηθοποιός.

dsc_4762.jpg

Καλύτερο τραγούδι:(Ακροατών SUPER FM): Νίκος Οικονομόπουλος: Τώρα τι να το κάνω. To βραβείο απένειμαν ο Κώστας Γαλάτης, ραδιοφωνικός παραγωγός και ο Χάρης Αριστείδου, ηθοποιός.

2e6a7075.jpg

Καλύτερο International Single: Ελένη Φουρέιρα για το τραγούδι Fuego. Το βραβείο απένειμαν ο Πλούταρχος Πλουτάρχου Marketing Manager της εταιρίας Argosy Trading Company και η Χριστιάνα Αντωνίου (δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός).

2e6a7311.jpg

Καλύτερη γυναίκα (adult): Έλενα Παπαρίζου. Το βραβείο απένειμαν η Άντρη Καραντώνη, παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός και Νίκος Παναγιωτίδης (των Antique).

2e6a7414.jpg

Καλύτερος Άντρας (adult) ο Γιώργος Μαζωνάκης και το βραβείο απένειμε ο παρουσιαστής Αντρέας Γιόρτσιος και η Μαρία Κυριάκου Αναπληρώτρια CEO Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

dsc_5093.jpg

Album της Χρονιάς στον Κωνσταντίνο Αργυρό από το διευθυντή του Super Fm Ζήνων Ζηντίλης. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να παρευρεθεί αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του στην Κύπρο μέσω βίντεο.

2e6a7609.jpg

Single της Χρονιά by Χαραλαμπίδης Κρίστης: έλαβε η Έλενα Παπαρίζου από τους Μάριο Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης και η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου.

2e6a7790.jpg

SMA LEGEND: Ο Γιώργος Μαζωνάκης. Το βραβείο απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης

2e6a7977.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ