Καφές με tonic και μία φέτα λεμονιού

Αυτό είναι το φετινό trend στους καφέδες, που ήρθε και στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image


Τα Starbucks, εμπλουτίζουν την κατηγορία του κρύου καφέ αργής εκχύλισης Cold Brew και υποδέχονται το καλοκαίρι με δύο νέα δροσιστικά ροφήματα Cold Brew με Tonic.

Τα νέα ροφήματα Cold Brew Tonic συνδυάζουν υπέροχα τον βελούδινο και απαλό Cold Brew, που εκχυλίζεται για 20 ώρες σε κρύο νερό, με tonic water για να σας προσφέρουν ένα πλούσιο σε γεύση αποτέλεσμα που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

Cold Brew with Sicilian Lemonade Tonic

Cold Brew Tonic Lemonade.jpg

Ένας μοναδικά δροσερός συνδυασμός: Βελούδινος Cold Brew αργής εκχύλισης και παγωμένο τόνικ με αρώματα λεμονιού γίνονται ένα μαζί με πάγο. Γαρνίρεται με μια φρέσκια φέτα λεμονιού. Η απόλυτη επιλογή για «επαναφόρτιση» μέσα στην ημέρα.Cold Brew with Ginger Ale Tonic

Cold Brew Tonic Ginger Ale.jpg

Τέλεια ισορροπία καφέ και τόνικ: Η ελαφρώς γλυκιά και εκλεπτυσμένη γεύση του Cold Brew, σε συνδυασμό με το τόνικ τζίντζερ, προσφέρει μια ελαφρώς πικάντικη ανατρεπτική νότα χωρίς να υπερκαλύπτει την γεύση του καφέ. Σερβίρεται με πάγο και με μια φρέσκια φέτα πορτοκαλιού για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αρωμάτων και γεύσεων. Ιδανικό για στιγμές δροσιάς και αναζωογόνησης τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.


Nitro with Vanilla Bean Cold Foam

Nitro Cold Foam Vanilla.jpg

Η «οικογένεια» των ιδιαίτερων Nitro Cold Brew ροφημάτων μεγαλώνει με αυτήν την νέα μοναδικά απολαυστική επιλογή! Βελούδινος Nitro Cold Brew, πέφτει πάνω σε ένα σύννεφο από κρύο αφρόγαλα με γεύση από κόκκους βανίλιας για ένα μοναδικά κρεμώδες, απαλό και γλυκό γευστικό αποτέλεσμα.

*Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα όπου πωλείται το Nitro Cold Brew (Starbucks «Brew Bar» Εναέριος, The Mall Of Cyprus, Nicosia Mall, Protaras).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ