Η Ελένη και ο Δημήτρης είναι οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού της CITY

Κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση (αξίας €170) για τις συναυλίες των IL Divo -ενός από τα κορυφαία μουσικά σύνολα στον κόσμο.

Article featured image
Article featured image


Τον Ιούλιο έρχονται στην Κύπρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις οι Il Divo, το διασημότερο ίσως συγκρότημα στον κόσμο στο είδος που ονομάζεται «ποπ όπερα» και η CITY, ως ένας από τους Χορηγούς Επικοινωνίας έδωσε τη δυνατότητα -μέσω διαγωνισμού που έτρεξε από τις 10 Ιουνίου έως τις 19 Ιουνίου- σε δύο τυχερούς αναγνώστες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση αξίας €170 (ένας νικητής για τη συναυλία στις 17/7 και ένας νικητής για τις 18/7).

Από τις 150 και πλέον συμμετοχές, αναδείχθηκαν –έπειτα από κλήρωση- δύο νικητές οι οποίοι στις 17 και 18 Ιουλίου θα απολαύσουν το διάσημο συγκρότημα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Συμεού και Ελένη Φιλίππου, οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα και έχουν αποδεχτεί το δώρο τους.

Η Il Divo θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Κύπρο, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας τους με την ονομασία «TIMELESS», για δύο συναυλίες.

Ως γνωστό πρόκειται για το πρώτο και ίσως κορυφαίο συγκρότημα όλων των εποχών στην κατηγορία της φωνητικής «ποπ όπερας».

Οι δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο, στη Λεμεσό, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιουλίου, αντίστοιχα.

Οι IL DIVO έχουν δώσει παραστάσεις για μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο πλανήτη συμπεριλαμβανομένου του Μπάρακ Ομπάμα και της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ ενώ έχουν τραγουδήσει μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής όπως την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Σελίν Ντιόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ