34χρονος λείπει από την οικία του

Αν δεν γνωρίζετε κάτι, βοηθήστε με μία κοινοποίηση.

Article featured image
Article featured image

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2019 ότι, ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Πάφου, ο 34χρονος Kevin Joseph Coyle, Βρετανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο 34χρονος, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Μαΐου, 2019, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για λόγους υγείας και αποχώρησε από το νοσοκομείο γύρω στις 10.30 το βράδυ της ίδιας μέρας. Έκτοτε απουσιάζει από την κατοικία του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: Η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ