Η απρόσμενη εξέλιξη σε σχέση με την τύχη του νεογέννητου που βρέθηκε πεταμένο σε πλαστική σακούλα

Μπορεί να μη ξεκίνησε τη ζωή του με τους καλύτερους οιωνούς, η συνέχεια, ωστόσο, είναι ελπιδοφόρα.

Article featured image
Article featured image

Όταν πριν μερικές ημέρες δημοσιεύαμε το βίντεο από τη διάσωση ενός νεογέννητου που βρέθηκε πεταμένο σε πλαστική σακούλα, μέσα στο δάσος, είναι γεγονός πως το κάναμε με έναν κόμπο στο στομάχι, αφού οι εικόνες από τη στιγμή της διάσωσης ήταν σοκαριστικές.

Το βίντεο και η υπόθεση του νεογέννητου κοριτσιού, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε μεγάλες διαστάσεις κάνοντας γνωστό το γεγονός σε όλο τον πλανήτη.Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση, στις τοπικές Αρχές έχουν σπεύσει εκατοντάδες άνθρωποι (πέραν των 1000), πρόθυμοι να προσφέρουν ένα σπιτικό στο νεογέννητο κορίτσι, που εντοπίστηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα, φέροντας ακόμη τον ομφάλιο λώρο. Το νεογέννητο βρέφος διαμένει προσωρινά σε κέντρο πρόνοιας και είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι φοβερός ο αριθμός των ανθρώπων που ανυπομονούν να φέρουν να μια καινούργια ζωή στις οικογένειές τους και εδώ έχουμε την περίπτωση κάποιου που προσπάθησε να πετάξει μια [ζωή]», σχολίασε ο σερίφης.

Το συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που ένας άντρας βρίσκει στην σακούλα με το βρέφος μέσα έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες το γραφείο του σερίφη και αμέσως έγινε viral. «Τα παιδιά μου έλεγαν πως είναι μωρό και εγώ τους έλεγα είναι ζώο», είπε ο άντρας, εξηγώντας πως άκουγε τα κλάματα από το σπίτι του. Μόλις κατάλαβε περί τίνος πρόκειται ειδοποίησε τις Αρχές.

Αφού έβγαλαν το βρέφος προσεκτικά από τη σακούλα και βεβαιώθηκαν πως δεν φέρει τραυματισμούς, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της. Η γιατροί τής έδωσαν το όνομα «India», παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία ούτε για την μητέρα ούτε για τον τόπο καταγωγής. Εξηγώντας την απόφασή της να δημοσιοποιήσει το βίντεο, η αστυνομία είπε πως το έκανε ελπίζοντας το υλικό να τους βοηθήσει να βρουν χρήσιμες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του βρέφους.


Με πληροφορείς από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ