Παρουσίαση μαθημάτων ACCA σε Λάρνακα και Λευκωσία

Το Alexander College σε συνεργασία με το Ινστιτούτο PAC (Professional Accountancy Centre), διοργανώνουν σε Λευκωσία και Λάρνακα παρουσίαση όλων των μαθημάτων του ACCA.

Article featured image
Article featured image

Το επαγγελματικό προσόν ACCA αναπτύσσει γνώσεις και δεξιότητες, ενώ επιτρέπει στους μελλοντικούς σπουδαστές να αναπτύξουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο πεδίο των χρηματοοικονομικών και του management.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν την Τρίτη 2 Ιουλίου, 19:00 – 20:00, στο κτήριο του Ledra College στη Λευκωσία (Λαγκαδά 13, Στρόβολος) και την Τρίτη 9 Ιουλίου, 19:00 – 20:30, στο κεντρικό campus του Alexander College στη Λαρνακα (Άρτας 2, Αραδίππου).

Κατά τις συναντήσεις, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μαθήματα του ACCA (F4 – F9, και τα Professional), τα οποία θα προσφέρονται στη συνέχεια από το Ινστιτούτο PAC, σε συνεργασία με το Alexander College.

PR_post.png

Η επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών, τα ολιγάριθμα τμήματα και η προσωπική υποστήριξη των σπουδαστών, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να επωφεληθεί κάποιος με την εγγραφή του στα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://professional.alexander.ac.cy/seminars/acca-courses/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ