EVENT 2 - True Music Cyprus x House

Το True Music Cyprus προγραμματίζει κάτι το οποίο δεν πρέπει να χάσεις. Σημείωσε την ημερομηνία, 29 Ιουνίου.

Article featured image
Article featured image

Γεννήθηκε σε μία αποθήκη στο Σικάγο, τη δεκαετία του 80’, κατακτώντας σταδιακά ολόκληρο τον πλανήτη. Τιμής ένεκεν σ΄ εκείνα τα πρώτα βήματά της, το True Music διοργανώνει το δικό του House Event, σε μία παλιά αποθήκη χαρουπιών στη Λεμεσό.


THE AFTERMOVIE



ABOUT MANIC MIKE

MANIC MIKE.png

Με ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στην εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή, το 1989, και μετά από δύο δεκαετίες στο τιμόνι του Versus, o Manic Mike έχει βυθιστεί στα ενδότερα της House και της Techno. Αυτός ο DJ και event organizer εξακολουθεί να κάνει την πίστα να δονείται σε κάθε του ευκαιρία.
#TrueMusicCyprus #StayTrue



ABOUT GEORGES D' ANDRE

GOERGES.png

Απελευθερωμένος από τα δεσμά που επιβάλλουν τα παραδοσιακά μουσικά είδη, ο DJ στο bar Sousami και ιδρυτικό μέλος της ομάδας των Whizzy Wigs, o Georges D’André βρίσκει πάντα απίθανους τρόπους να φτιάχνει εκρηκτικά μουσικά κοκτέιλ. Τα DJ sets που μας χαρίζει φανερώνουν τη βαθιά του αγάπη για τη Funky House, τη Disco και την Techno και έχουν κάνει ολόκληρο το νησί να παραμιλά.
#TrueMusicCyprus #StayTrue




ABOUT MARKUS EDEN

MARCUS.png

Μανιώδης συλλέκτης δίσκων, DJ και μουσικός παραγωγός, ο Markus Eden αποτελεί σταθερή αξία στη νυχτερινή ζωή του νησιού, ως ένας απο τους εμπνευστές των LOST Promotion Parties. Ο Markus λατρεύει τον οργανικό, βαθιά εκφραστικό ήχο, παίζει αυστηρά και μόνο βινύλια, φτιάχνοντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στις Disco, House και Techno συνθέσεις του.
#TrueMusicCyprus #StayTrue



ABOUT JANIS PLASMATIK

JANIS PLASMATIC.png

Έχοντας εξερευνήσει τις πιο βαθιές, και συχνά πιο εγκεφαλικές, πτυχές της House και της Techno, ο Janis Plasmatik έχει το χάρισμα να δίνει στον ήχο σχήμα και μορφή. Τις αγαπημένες του πρωινές ώρες, αφιερώνει το μυσταγωγικό του πρόγραμμα στο αγαπημένο του κοινό, τους γενναίους που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή μέχρι το ξημέρωμα.#TrueMusicCyprus #StayTrue

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ