Όταν άνοιξε ο κήπος της Hoegaarden στην Κύπρο

Εντάξει, ζηλέψαμε λίγο!

Article featured image
Article featured image

H Ηοegaarden wheat beer άνοιξε τον κήπο της στις 5 Ιουλίου καλωσορίζοντας τον κόσμο που ήταν διψασμένος για μπύρα και πράσινο, στο Καφενείο της Προδρόμου στον Στρόβολο. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, η παρέα της Hoegaarden σε συνεργασία με την Cloud10 Promotions κατάφερε να φέρει τη φύση στην πόλη για ακόμη μια φορά, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για after work drinks Παρασκευής.

H1.PNGH naturally different Ηοegaarden έρεε άφθονη στα ποτήρια των παρευρισκόμενων αλλά και μέσα σε ευφάνταστα cocktails ενώ οι ρυθμοί των Dj Claudio και Dj Marcos κάλεσαν επιτυχώς για ακόμη μια φορά τον κόσμο να δείξει τις καλύτερες disco φιγούρες του!Aπό το Gaarden Party δεν έλειψαν βέβαια και οι νικητές των διαγωνισμών που έτρεξε η Hoegaarden κατά τη διάρκεια της καμπάνιας «Bring Nature In». Ο ένας διαγωνισμός στο Αlphamega με 20 τυχερούς που κέρδισαν freebies για το party και το digital activation Bring Nature In, όπου 3 μεγάλοι τυχεροί κέρδισαν ένα green make-over του μπαλκoνιού τους από έναν landscape artist.

H5.PNGΟι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε πρώτη προβολή το mini documentary αυτής της πράσινης «μεταμόρφωσης» των αστικών μπαλκονιών των 3 τυχερών.

Στηρίζοντας τους local artists, το Gaarden Party φιλοξένησε και καλλιτέχνες που εξέθεσαν τη δουλειά τους στο event και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να αγοράσει έργα τους.

H3.PNG


O κήπος της Hoegaarden μπορεί να μην είναι πια ανοιχτός, αλλά μπορείς ακόμη να απολαμβάνεις την πιο πολυβραβευμένη βέλγικη σιταρένια μπύρα στον κόσμο, μια συνταγή από το 1445 για να σου θυμίζει πόσο όμορφο μπορεί να γίνει το αστικό τοπίο όταν «πρασινίζει» μέσα από την εκλεπτυσμένη της γεύση και χαμηλή πικράδα, φτιαγμένη με φυσικά συστατικά!

h2.PNG

H10.PNG

H11.PNG

H17.PNG


Hoegaarden, Naturally Different.
Επίσημος αντιπρόσωπος της βέλγικης μπύρας Hoegaarden στην Κύπρο είναι η Senaga Trading Ltd.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ