Η στιγμή που καταρρέει η τεράστια ρόδα σε λούνα παρκ στην Ινδία

Τραγικό δυστύχημα, με δύο νεκρούς.

Η στιγμή που καταρρέει η τεράστια ρόδα σε λούνα παρκ στην Ινδία

Τραγικό δυστύχημα, με δύο νεκρούς.

Article featured image
Article featured image

Ένα τραγικό δυστύχημα σε ένα λούνα παρκ της Ινδίας, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν ακόμα 26.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή, στο Αχμενταμπάντ, στην πόλη Κανκάρια. Ο σωλήνας του κυρίου άξονα στη «ρόδα» ενός παιχνιδιού κατέρρευσε μαζί με τους 30 επιβαίνοντες. «Ο σωλήνας του κύριου άξονα έσπασε και η ρόδα συνετρίβη στο έδαφος. Ο τρόπος με τον οποίο έσπασε ο σωλήνας ερευνάται», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Γύρω από το παιχνίδι «Discovery» επικράτησε πανικός, καθώς η ρόδα έπεσε στο κενό. Οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει τους υπευθύνους και οι έρευνες να επικεντρώνονται στο κατά πόσο είχε συντηρηθεί σωστά η συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Λίγο αργότερα οι ταυτοποιήθηκαν οι δύο νεκροί. Πρόκειται για τον 24χρονο Manali Rajwadi και τον 22χρονο Mohammad Javed. Από τους 26 τραυματίες, οι 15 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι. Όλοι οι τραυματίες είναι ηλικίας 16 έως 26 ετών. Την ώρα του δυστυχήματος, οι θέσεις της συγκεκριμένης εγκατάστασης ήταν συμπληρωμένες και η κατασκευή δεχόταν τις μέγιστες δυνατές τάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ