Σεξομολογήσεις #447: «Δεν ξέρω τι να κάνω. Τον μισώ και τον αγαπώ»

Article featured image
Article featured image

Η ιστορία μας ξεκίνησε κάπως παράδοξα. Είμασταν συνάδελφοι σε νυχτερινό μπαράκι. Δεν θα σου πω ότι έκανε κλικ ο ένας στον άλλο από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε. Δεν έπαιξε έτσι σενάριο. Ήταν μια νύχτα στα μεθύσια μας που εξελίχθηκε η όλη φάση. Ήταν 3 παρά το πρωί, μαζεύαμε τα ποτήρια, συγυρίζαμε το χώρο του μαγαζιού και κάποια στιγμή έπρεπε να κατεβάσουμε και να τυλίξουμε κάτι κουρτίνες που στήθηκαν ειδικά για εκείνο το βράδι στον κήπο του μπαρ. Έτσι όπως μαζευτήκαμε όλοι οι υπάλληλοι να βοηθήσουμε, τσουπ πέφτει η κουρτίνα από ψηλά πάνω στα κεφάλια μας και εμείς οι δύο που είμασταν δίπλα-δίπλα την φάγαμε γερή! Το γδάρσιμο στο μέτωπο του και μένα στο μάγουλο, ήταν η ευκαιρία να αγγιχτούμε και να αλληλοκοιταχτούμε διαφορετικά από εκείνο το βράδι! Έκτοτε, η σχέση μας δένει σαν το γλυκό του κουταλιού, σιροπιάζει, μελώνει και είμαστε σούπερ ερωτευμένοι. Τις προάλλες όμως, έγινε μια φάση στο μπαρ που με θύμωσε πολύ. Έπιασε κουβέντα με μια που τον παρακολουθεί και του κάμνει Like στο insta και στο Facebook. Μα να δεις πώς την έβλεπε και πώς της μιλούσε! Και την κέρασε και σφηνάκια. Αφήνιασα τίπστερ μου. Κι ύστερα από έντονη συζήτηση έμαθα ότι ανταλλάζουν μηνύματα εδώ και κάμποσο καιρό με fake accounts. Τα πήρα στο κρανίο. Και θύμωσα και με τον εαυτό μου που δεν το πήρε χαμπάρι νωρίτερα. Πώς μου πουλά μέλια και αγάπες την στιγμή που φλερτάρει άγρια με άλλη! Του είπα ότι δεν τον θέλω. Μου είπε ότι με αγαπά και ότι δεν ‘παίζει’ τίποτα με την άλλη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τον μισώ και τον αγαπώ.




Θα σου πω 5 λόγους που μια τέτοια σχέση θα έχει πάντα τις δυσκολίες της, και ίσως σε κάνουν να ζυγίσεις καλύτερα τα δεδομένα σου και να πάρεις την σωστή απόφαση.

  1. Η δουλειά της νύχτας πάντα κρύβει κινδύνους -ή αν θες- προσφέρει πειρασμούς! Λίγο στα ποτά σου, λίγο στα χαλαρά σου, κάποια στιγμή εύκολα θα ενδώσεις σε κάτι πρόσκαιρο και ευκαιριακό.
  2. Το ζευγάρι που είναι μαζί και στη δουλειά έχει πολλή τριβή (και αυτή που θα έπρεπε και την άλλη που κατάλαβες!). Όμως, η πολλή τριβή φέρνει την φθορά.
  3. Αν κάποιος διατηρεί έξτρα ψεύτικο προφίλ, τότε πάει γυρεύοντας. Κυριολεκτικά και για καχύποπτους συνήθως λόγους.
  4. Τα πολλά μέλια -πολλές φορές-, είναι το πέπλο που θέλεις να κρύψεις κάτι. Εύκολα λες σιρόπια του τύπου ‘αγάπη μου’, ‘μωρό μου’. Το θέμα είναι να το εννοείς και να τον σέβεσαι.
  5. Τέλος, αν ξεκινήσουν οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι στιγμές αμφιβολίας, τότε βράσε όριζα.



    #AskTipster
    *Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ