Γιατί δεν επιτρέπεται να βγάζουν σέλφι η Κέιτ και η Μέγκαν;

Είναι ευρέως γνωστό πως η βασιλική οικογένεια είναι υποχρεωμένη να τηρεί ένα αυστηρό πλαίσιο εθιμοτυπικών κανόνων και πρωτοκόλλου το οποίο ορίζει τις υποχρεώσεις των μελών της.

Μερικοί από τους κανόνες αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής επαφής με τους θαυμαστές, έχουν παραβιαστεί πολλές φορές τόσο από την Κέιτ Μίντλετον όσο και από τη Μέγκαν Μαρκλ στο παρελθόν.

Ένας ωστόσο κανόνας τον οποίο δεν έχει τολμήσει καμία από τις δύο κυρίες να παραβιάσει είναι η απαγόρευση των σέλφις.

Ο Γκρεγκ Άγκνιου, ένας φαν της βασιλικής οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το Μάιο του 2017, με αφορμή μια εκδήλωση, δήλωσε στο Business Insider πως οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν το δικαίωμα να τραβήξουν μια σέλφι με τη βασίλισσα και αυτός ήταν ένας απαράβατος νόμος.

methode_times_prod_web_bin_921881dc-d6ff-11e7-939b-cd6b722b9d7e.jpg

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο λόγος που απαγορεύεται οι Κέιτ και Μέγκαν να βγάζουν σέλφι στο παλάτι είναι γιατί στην ουσία δεν είναι σωστό να γυρνούν την πλάτη στο παλάτι ή σε κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και αν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει τον εαυτό του φωτογραφία έχοντας πίσω το παλάτι, θα πρέπει πρώτα να του γυρίσει την πλάτη και αυτό θεωρείται ασέβεια».

Πρόσθεσε πως δεν επιτρέπονταν καν στους φαν να προσεγγίσουν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του πάρτι.

«Σε γενικές γραμμές δεν επιτρέπεται να γυρίζεις την πλάτη στην βασιλική οικογένεια ή να περπατάς και να μιλάς μαζί τους», εξήγησε.

Παρόλο που το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει ακόμα επίσημα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς, η Μέγκαν Μαρκλ στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως έτσι έχουν τα πράγματα.

Με πληροφορίες από τη Huffingtonpost

Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen