Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κύπρο

Παρόλο που η πρώτη αυτή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργός θα μπορούσε να έχει καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, εντούτοις τα όσα συμβαίνουν στο νησί αλλά και γύρω από αυτό διαφοροποιούν κάπως τα δεδομένα σε σχέση με την ατζέντα.

Article featured image
Article featured image

Αρχικά, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, το πρωί της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, φτάνει στο νησί τη Δευτέρα το πρωί και αμέσως θα κατευθυνθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Μετά τη διμερή συνάντηση αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν στις 12:00 δηλώσεις στον Τύπο.

Ακολούθως, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής και το απόγευμα με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Το πρόγραμμά του τη Δευτέρα ολοκληρώνεται με δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο ΠτΔ.

Την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και στη συνέχεια θα μεταβεί διαδοχικά στα Φυλακισμένα Μνήματα, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.
Για εκτενή ενημέρωση μπείτε στο Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ