Το σημαντικότερο γεγονός του καλοκαιριού όσον αφορά την house μουσική

Η ABSOLUT και η Music Element παρουσιάζουν τον μοναδικό Dj Black Coffee στην Αγία Τριάδα, στον Πρωταρά.

Article featured image
Article featured image

Η ABSOLUT τολμά και παρουσιάζει, σε ένα μοναδικό μουσικό γεγονός, τον Black Coffee, τον χαρισματικό και ταυτόχρονα αινιγματικό DJ από τη Νότιο Αφρική που κατάφερε να γίνει ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Το σημαντικότερο γεγονός του καλοκαιριού όσον αφορά την house μουσική, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο φαντασμαγορικό set up της Music Element στην Παραλία της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά την Κυριακή 11 Αυγούστου.

Ο Νοτιοαφρικανός house DJ και παραγωγός Black Coffee που θα βρίσκετε στα decks είναι πολυβραβευμένος σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ έχει αναδειχθεί ως Best International DJ. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι residence DJ στο Hi Ibiza ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορα διεθνούς φήμης μουσικά φεστιβάλ όπως το ULTRA Festival Miami, Tomorrow Land, Coachella και πολλά άλλα. Οι συνεργασίες του με διάσημους μουσικούς περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους David Guetta, Alicia Keys και Drake.

Η ABSOLUT ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας της, DARE TO BE YOU, θέλει να μοιραστεί τις αξίες του brand με το νεανικό κοινό της, αξίες όπως η αποδοχή, η ισότητα, ο σεβασμός, η ελευθέρια της έκφρασης. Η καμπάνια αποτελεί μια πρόσκληση κυρίως προς τους νέους να τολμήσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και να ζήσουν τη ζωή τους όπως ακριβώς την ονειρεύονται.

Την ίδια τόλμη να ακολουθήσει τον δρόμο του και να εκφράσει τον εαυτό του έδειξε και ο Black Coffee και κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της χώρας του, αποτελώντας σήμερα έναν από τους ζωντανούς θρύλους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Έτσι σαν όνειρο ξεκινά ακριβώς και η προσπάθεια της Music Element κάθε φορά που οργανώνεται μια θεαματική μουσική παραγωγή. Ένα όνειρο που σχεδιάζεται πρώτα σε χαρτί, γίνετε στόχος, δημιουργείτε με πολλή αγάπη και αναβιώνει κάθε φορά μπροστά σε χιλιάδες νέους που τολμούν να ζήσουν, μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 5:00 το απόγευμα

Προπώληση εισιτήριων online στην tickethour.com και σε όλα τα ACS Παγκύπρια

Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ