Ένας αστρολόγος που αποφάσισε να γίνει μοναχός

Ο γνωστός αστρολόγος με τα σιθρού και τα λαμέ outfits θα φορά πλέον ράσα και καλλυμαύχι;

Ένας αστρολόγος που αποφάσισε να γίνει μοναχός

Ο γνωστός αστρολόγος με τα σιθρού και τα λαμέ outfits θα φορά πλέον ράσα και καλλυμαύχι;

Article featured image
Article featured image

Όταν τον είχαμε συναντήσει το 2016, λίγο μετά την περιπέτειά του με την Αστυνομία Κύπρου, αφού συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να λέει τα χαρτιά (σε υπό κάλυψη γυναίκα αστυνομικό), μεταξύ άλλων μας είχε πει ότι θα αρχίσει να ανησυχεί όταν πάψουν να ασχολούνται μαζί του, γιατί τότε θα σημαίνει πώς έχει «ξοφλήσει».



Δεν ξέρουμε αν η απόφασή του να κλειστεί σε μοναστήρι έχει να κάνει με αυτή του τη δήλωση, σίγουρα πάντως η είδηση ότι ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, αυτό του Θεού και της εκκλησίας, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη.

Δεν είναι δα και το πιο συνηθισμένο πράγμα να ακούς ότι ο αστρολόγος με τα σιθρού και τα λαμέ outfits θα φορά πλέον ράσα και καλλυμαύχι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TLIFE, o πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε πριν περίπου ένα μήνα στην Μητρόπολη Λαγκαδά ως ιερομόναχος και πλέον είναι ο Κυπριανός.


xortareas2.jpg


Δεν έγινε γνωστό, πάντως, αν η επιλογή του νέου ονόματός του είναι τυχαία αλλά ή αν έχει να κάνει με τη θρησκευτική παράδοση που θέλει τον Άγιο Κυπριανό να είναι ο Άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία.

Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω άρθρο, παραδέχθηκε ότι αλλάζει τη ζωή του, ενώ υποστήριξε πώς δεν χειροτονήθηκε αλλά προετοιμάζεται να χειροτονηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο, μετά τη δημοσίευση του θέματος και το σούσουρο που δημιουργήθηκε, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με τον Νίκο Χορταρέα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πώς τίποτα δεν ισχύει και τα διέψευσε όλα.

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15αύγουστο» διευκρίνισε.

xortareas1.jpg

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Μητρόπολη Λαγκαδά δεν έκανε κάποια επίσημη τοποθέτηση διά στόματος τους Μητροπολίτη. Από την άλλη, μέσα στους εκκλησιαστικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, είναι κοινό μυστικό η χειροτονία του γνωστού αστρολόγου ο οποίος πλέον αποκαλείται πατήρ Κυπριανός και μάλιστα λέγεται πώς η χειροτονία του έγινε πριν από ένα μήνα, στη γιορτή της Αναλήψεως!

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ο γνωστός αστρολόγος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα ήταν πριν από 3 χρόνια όταν είχε συλληφθεί στην Κύπρο αφού «είπε τα χαρτιά» σε μια κυρία η οποία όμως ήταν αστυνομικός. Ο ίδιος είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για αυτή την περιπέτειά του με την δικαιοσύνη.



Για το τι ισχύει και τι όχι, Κύριος οίδε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ