Πλέον μπορεί να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο σε έναν κυπριακό γάμο

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν γάμο (στην Κύπρο), πέραν από το να στήσει η νύφη τον γαμπρό ή το αντίθετο, ή από μια θεία που μουρμουρά μονίμως και για όλα;

Πλέον μπορεί να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο σε έναν κυπριακό γάμο

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν γάμο (στην Κύπρο), πέραν από το να στήσει η νύφη τον γαμπρό ή το αντίθετο, ή από μια θεία που μουρμουρά μονίμως και για όλα;

Article featured image
Article featured image

Να χαλάσει ο καιρός, φυσικά.

Να κλείσεις γάμο καλοκαίρι, σε εξωτερικό location να κανονίσεις πριγκιπικό arrangement και ξαφνικά να σου χαλάσει τη φάση ο καιρός και να τρέχεις τελευταία στιγμή να βρεις λύση.

Και επειδή στις μέρες μας ένα τέτοιο σενάριο δεν μπορεί να διακωμωδηθεί με ατάκες τύπου «μάλλον ετρώαν που τη μαείρισσα που ήταν μητσιοί», καλό είναι να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και να είμαστε προνοητικοί με το θέμα «καιρός».

Φυσικά και υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τις καιρικές συνθήκες για την ημέρα του γάμου μας, με χειρουργική ακρίβεια κιόλας. Στο 2019 ζούμε, όχι στην εποχή της βράκας.



Μπορούμε να γνωρίζουμε τι θερμοκρασίες θα έχει την ώρα του στολίσματος και των ζωσμάτων, κατά πόσο θα βρέξει την ώρα του μυστηρίου, αν θα έχει αφόρητη υγρασία την ώρα του πάρτι και πολλά άλλο.

Φτάνει να το ζητήσουμε… από τον ειδικό!

Μετά από πολλά requests που έφτασαν στον Kitasweather, από κόσμο που ζητούσε να ενημερωθεί σχετικά, ο Κύπριο WeatherMan και η ομάδα του αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια πρόγνωση-on-demand-υπηρεσία και να δίνουν προγνώσεις σε πιο οργανωμένη και τακτική βάση.

Μάθε λοιπόν πως στο section Forecast on Demand, στο Kitas Weather, βρίσκονται ήδη δημοσιευμένες τρεις σχετικές αναρτήσεις.

Η χθεσινή αφορά στην πρόγνωση καιρού για την ημέρα γάμου του Χρίστου και της Ελένης Καλλινίκου, ενώ οι άλλες δύο για κάποια άλλα events στη Λεμεσό (οι προγνώσεις on demand δεν περιορίζονται στους γάμους, αλλά αφορούν οποιοδήποτε άλλο γεγονός ή event).



Αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο-πρόγνωση για τον γάμο της 6ης Ιουλίου:

Το Σάββατο 06/07/2019 παντρεύεται το ζεύγος Χρίστος και Ελένη και ο καιρός μόνο θερμός θα μπορούσε να είναι, με τόση αγάπη και έρωτα που διακατέχει το ζευγάρι.

Το στόλισμα του γαμπρού θα είναι στις 14:00, στο πατρικό του σπίτι στη Μέσα Γειτονιά (Λεμεσό). Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ο ηλιόλουστος και θερμός καιρός, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι γύρω στο 40%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Το στόλισμα της νύφης θα είναι στις 16:00, στο πατρικό της σπίτι στη Μεσόγη (Πάφο). Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ο ηλιόλουστος και σχετικά θερμός καιρός, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου. Τα επίπεδα υγρασίας, ωστόσο, θα είναι αυξημένα και θα κυμαίνονται γύρω στο 55%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Η τελετή του γάμου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη, στις 17:30. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση και θα κυμαίνεται γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά τα επίπεδα υγρασίας θα αυξηθούν στο 70%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι θα δεχτεί συγχαρητήρια στις 19:30, στην Ατλαντίδα στην Κάτω Πάφο, όπου θα ακολουθήσει δεξίωση. Η θερμοκρασία στις 19:30 αναμένεται να είναι γύρω στους 28 βαθμούς Κελσίου, με τα επίπεδα να κυμαίνονται γύρω στο 75%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώνει σταδιακή πτώση καθώς νυχτώνει, ενώ τα επίπεδα υγρασίας θα αυξάνονται.

Η ομάδα του Kitasweather σας εύχεται ότι καλύτερο και να περάσετε όμορφα τη μέρα του γάμου σας.



Σύμφωνα με το KitasWeather, θα υπάρχει η δυνατότητα το κείμενο να γίνεται ή όχι visible, ενώ θα προσφέρεται και η δυνατότητα του follow up λίγες μέρες ή και ώρες πριν το event, ακόμα και με απ’ ευθείας επικοινωνία μαζί με τους διοργανωτές για τις σχετικές οδηγίες.

Σχετικές πληροφορίες και για τον δικό σου γάμο, τα δικά σου γενέθλια, τη βάφτιση του παιδιού σου ή το οποιοδήποτε άλλο δικό σου event μπορείς να πάρεις επικοινωνόντας με το KitasWeather, μέσω του σάιτ ή μέσω Facebook.

Μπορείς ακόμα να έχεις πρόγνωση για ένα συνέδριο που θα γίνει στην Κύπρο, και να στείλεις αν θες το link στον κόσμο που θα έρθει από εξωτερικό, έτσι ώστε να έρθουν κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν.

Το ίδιο ισχύει και με τους καλεσμένους στον γάμο σου, όπου έχοντας το link μπορούν για παράδειγμα να προβλέψουν τη ψύχρα που ενδεχομένως να προκύψει και να έρθουν προετοιμασμένοι.


Κεντρική φωτογραφία: Scott Webb / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ