Αυτός είναι ο πιο «γκαντέμης» τουρίστας για το καλοκαίρι 2019

Άγγιξε την είσοδο του πλοίου, αλλά για δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να γευτεί τη μαγεία του ταξιδιού.

Article featured image
Article featured image

Κάνε εικόνα να ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, να έχεις κανονίσει διαμονές, εξόδους, εκδρομές μπιτσόμπαρα κλπ και να φτάνεις στο λιμάνι μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν αναχωρήσει το πλοίο της γραμμής για το νησί κι εσύ να το έχεις χάσει.

Αυτό ακριβώς έπαθε ο τύπος της ιστορίας που ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές σε κάποιο νησί, αλλά μάλλον θα περάσει το υπόλοιπο του Αυγούστου στην Αθήνα.

Το πλοίο της γραμμής, ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τα νησιά και υπήρχαν κλασσικά οι αργοπορημένοι επιβάτες. Μάλιστα, το πλοίο κάποια στιγμή ξεκίνησε, απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από την προκυμαία και ξαναγύρισε για να παραλάβει τέσσερις τελευταίους επιβάτες κι ένα αυτοκίνητο.

Οι λιμενικοί και ναύτες που βρίσκονταν πάνω στην μπουκαπόρτα ήταν απηυδισμένοι. Ήρθε η ώρα το πλοίο να σαλπάρει. Και τότε εμφανίζεται ένα ταξί, που μπήκε με φόρα στο λιμάνι.

Ένας νεαρός άντρας αποβιβάζεται φουριόζος και ανοίγει το πορτ παγκάζ για να πάρει τη βαλίτσα του. Καθυστερεί να την κλείσει με το χέρι, γιατί κοιτάζει το πλοίο που φεύγει. Το πλοίο φεύγει. Η πόρτα σηκώνεται από το τσιμέντο κι εκείνος σηκώνει το πόδι, όμως διστάζει και το χάνει. Αρχίζει να διαμαρτύρεται, όμως το πλοίο ανοίγεται στο λιμάνι. Αυτός είναι μακράν ο πιο άτυχος - ή ο πιο αργοπορημένος - τουρίστας του φετινού καλοκαιριού.

Τύπος έχασε το πλοίο σε live σύνδεση στον ΣΚΑΪ

ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΜΛΚ!

Posted by Luben on Friday, 9 August 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ