Πρώην έμπορος ναρκωτικών, νιώθει σήμερα απόλυτα ευγνώμων από τη ζωή

«Τώρα, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», δηλώνει στα 69 του, έπειτα από 23 χρόνια στη φυλακή.

Σε ηλικία 24 ετών, ο κάτοικος της Βόρειας Καρολίνας, Billy Ray Suggs, κατηγορήθηκε για κατοχή και εμπόριο κοκαΐνης αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης.

Σήμερα, στην ηλικία των 69 ετών, αν και η καθημερινότητά του ίσως έχει γίνει κάπως πιο τυπική, η εξωτερική του εμφάνιση σφύζει από νεότητα και ανεμελιά.

«Ο Billy έχει την ευελιξία ενός νεαρού σκύλου και η ενέργειά του είναι μεταδοτική», λέει ο Γερμανός σκηνοθέτης Francisco Sendino, ο οποίος δηλώνει πράγματι εντυπωσιασμένος από τη ζωντάνια του Billy. Η παραπάνω ταινία καταγράφει τόσο τις καταχρήσεις, που συνήθιζε να κάνει ο Billy όταν ήταν νέος όσο και τις σημερινές του δραστηριότητες, που είναι όντως αξιοθαύμαστες για την ηλικία του και τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους συνομήλικούς του, όπως η άρση βαρών, οι προπονήσεις σε νέους ναυαγοσώστες ή ακόμη και το μόντελινγκ - και όλα αυτά φορώντας ένα μεγάλο καπέλο cowboy και διαθέτοντας μια εντυπωσιακή σωματική διάπλαση.

«Με μια δυνατή γροθιά ελέγχει τον ωκεανό της ζωής» ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης που έχει ως έδρα του το Βερολίνο. «Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς από που πηγάζει αυτή η τρομερή ζωντάνια για ζωή, αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να οφείλεται στην έντονη θετική ενέργεια που βρίσκεται βαθιά μέσα του».
Πηγή: Lifo / Nowness

Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen