Στα μαχαίρια Χάρι και Γουίλιαμ;

Για τα μάτια της Μέγκαν…

Article featured image
Article featured image

H «μάχη» ανάμεσα στους πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι καλά κρατεί, καθώς νέες πληροφορίες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν την ένταση των δύο αδερφών.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «William & Harry: Princes at War» («Γουίλιαμ και Χάρι: Πρίγκιπες σε Πόλεμο») με στοιχεία από ρεπόρτερ της βασιλικής οικογένειας, παρουσιάζει άγνωστες λεπτομέρειες του τσακωμού των Χάρι και Γουίλιαμ και αυτοί αφορούν κυρίως τους γάμους των δυο γιων του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η βασιλική οικογένεια δεν είχε γνωριστεί ακόμα καλά με τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η ανακοίνωση του αρραβώνα των - πλέον - Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ, έγινε πολύ νωρίς.

Μάλλον όμως ούτε και ο Χάρι γιατί οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και αρραβωνιάστηκαν το 2017.

5d5bc4df3f000032005aed9f.jpeg

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπάθησε να συμβουλέψει τον Χάρι να μην παντρευτεί τη Μαρκλ τόσο σύντομα.

Το US Weekly αναφέρει ότι ο Γουίλιαμ είπε στον αδερφό του να προχωρήσει αργά τη σχέση του. «Τη γνώριζε μόνο λιγότερο από ένα χρόνο. Ο Γουίλιαμ απλά του είπε να μην βιαστεί».

5d5bc8c32400003900b0b26a.jpeg

Τα βρετανικά ταμπλόιντ γράφουν ότι ο Χάρι παρεξηγήθηκε με αυτό το σχόλιο και είπε στον Γουίλιαμ ότι προσπαθεί να του καταστρέψει τη σχέση πριν καλά ξεκινήσει.

Με πληροφορίες από τη Huffingtonpost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ