Κυκλοφόρησε φωτογραφία της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί στην Ικαρία

Η Βρετανίδα αστροφυσικός, που ζει και εργάζεται στην Κύπρο, δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τον Κύπριο σύντροφό της από χθες (Δευτέρα) στην αστυνομία του νησιού.

Article featured image
Article featured image


Με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ενημερωθήκαμε από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, χωρίς να υπάρχει κάποιο νεότερο, κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα στα social media η φωτογραφία της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί στην Ικαρία.

Η 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός, που βρέθηκε για διακοπές στο νησί της Ικαρίας με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της, προγραμμάτιζαν να αναχωρήσουν τη Δευτέρα 5/8 για την Κύπρο, μέσω Αθηνών. Ωστόσο, τη Δευτέρα το πρωί, όταν ο σύζυγός της ξύπνησε στο δωμάτιο όπου διέμεναν δεν την βρήκε και όταν επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά του είπε πως βγήκε για τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου.

67905535_2472449992797829_1710899844404477952_n.jpg

Έκτοτε, αναζητούνται τα ίχνη της χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί.

Ο 38χρονος Κύπριος άνδρας δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Έχει κληθεί ακόμη και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην ανεύρεση της αγνοούμενης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ