Είναι ο Neymar Jr ο νέος ιδιοκτήτης πολυτελούς διαμερίσματος σε πύργο της Λεμεσού;

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί η είδηση πως ο δημοφιλής και ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής προχωρά σε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων για αγορά διαμερίσματος σε υπό κατασκευή πύργο στη Λεμεσό.

Article featured image
Article featured image

Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα abudhabi2.com, η οποία αναφέρει πως ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής παρότι εδώ και λίγο καιρό ασχολείται με το μεταγραφικό του μέλλον, παράλληλα «τρέχει» και την αγορά ενώ υπερπολυτελούς διαμερίσματος σε υπό κατασκευή πύργο, παραλιακά, της Λεμεσού.


icon1.jpg


Μάλιστα προς επιβεβαίωση των λεγομένων του, ο αρθρογράφος επισυνάπτει και σχετική φωτογραφία, με τον Ισραηλινό ατζέντη του Neymar Jr, Pini Zahavi, να συνομιλεί με τον Γιάννη Μισιριλή έξω από τα γραφεία της Imperio στη Λεμεσό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Zahavi βρέθηκε στη Λεμεσό για να συναντήσει τον Γιάννη Μισιριλή ούτως ώστε να διαπραγματευτούν την αγορά εκατομμυρίων για ένα διαμέρισμα στον υπό κατασκευή πύργο «The Icon», το οποίο ανήκει στην εταιρεία Imperio.


Zahavi-and-Misirlis-exiting-the-sales-office-in-Li-1024x768.jpg



Το εμβληματικό «The Icon» το οποίο αναμένεται να παραδοθεί τον Δεκέμβρη του 2020, συνεχίζει το άρθρο, συστήθηκε στον πατέρα του ποδοσφαιριστή από τον ίδιο τον Γιάννη Μισιρλή, σε πρόσφατο ταξίδι του στο Τελ Αβίβ. Της συνάντησης αυτής ακολούθησε η τετ α τετ επαφή με τον ατζέντη του Neymar Jr στην Κύπρο, στα γραφεία της Imperio, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία. Πάντως, είναι γνωστό πως ο Neymar Jr αρέσκεται στο να επενδύει σε ακίνητη περιουσία, ωστόσο μέχρι στιγμής οι επενδύσεις του αφορούσαν την πατρίδα του τη Βραζιλία.


Zahavi-Misirlis-and-Neymar’s-father-last-month-.jpg
Η συνάντηση του Γιάννη Μισιριλή με τον πατέρα του Neymar Jr στο Tελ Αβίβ




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, προσπάθησαν να επικοινήσουν με τον Γιάννη Μισιριλή, για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν. Λέτε τελικά ο Neymar Jr, να γίνει κάτοικος Κύπρου;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ