Η αφοπλιστική ειλικρίνεια του Λαυρέντη (σε συνέντευξη)

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε αυτό που φοβόταν περισσότερο όταν η κόρη του μπήκε στην κρίσιμη ηλικία. Μίλησε όμως και για τις ασωτίες του, πριν αποφασίσει να κάνει οικογένεια.

Article featured image
Article featured image

Το 2018, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία μουσική παράσταση με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά».

Οι δυο τους απάντησαν στις ερωτήσεις του Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων κλήθηκαν να μιλήσουν για την παράστασή τους, τη διαφορά μπουζουκιών και lifestyle μαγαζιών αλλά και για τις οικογένειες τους. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας περιέγραψε αυτό που φοβόταν περισσότερο όταν η κόρη του μπήκε στην κρίσιμη ηλικία.

«Φοβόμουν πολύ τον πρώτο έρωτα της κόρης μου, αλλά ήμουν τελικά πολύ τυχερός. Ένα κοριτσάκι 16 ετών που μόλις έχει βγει από το σχολείο, πού θα πέσει; Κι αν ο πρώτος που θα πέσει τη σύρει στα πλακάκια; Κι άντε να τη σύρει στα πλακάκια. Αν τη σύρει πουθενά αλλού; Όλα αυτά ήταν μια τρομακτική αγωνία».

Επίσης απάντησε και στο αν το να κάνει οικογένεια ήταν συνειδητή επιλογή ή όχι.

«Δεν μας προέκυψαν οι οικογένειες κατά λάθος, ήταν κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης, αφού εγώ είχα κοιμηθεί σε οποιοδήποτε κρεβάτι υπήρχε στην Αθήνα, σε οποιοδήποτε καναπέ… όπου γη και πατρίς. Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, είχα καπνίσει τα πάντα και ξαφνικά κάποια στιγμή αισθάνθηκα μια φοβερή ανάγκη να κάνω μια οικογένεια».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ