Μέσω Google Earth αποκαλύφθηκε τυχαία το πτώμα άνδρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί 22 χρόνια πριν

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, το μυστήριο με άνδρα που είχε εξαφανιστεί, λύθηκε χάρη σε κάποιον που ερεύνησε την πρώην γειτονιά του χρησιμοποιώντας τις δορυφορικές εικόνες του Google Earth, ανέφεραν οι Αρχές.

Article featured image
Article featured image

Ο σκελετός που βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο βυθισμένο σε μια λίμνη, άνηκε στον William Mould, ο οποίος εξαφανίστηκε το 1997 σε ηλικία 40 ετών, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Παλμ Μπιτς. Ο εκπρόσωπος του σερίφη, δήλωσε ότι ένας πρώην κάτοικος της γειτονιάς Grand Isles στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα, ερευνούσε τη γειτονιά στο Google Earth όταν έκανε ζουμ στη λίμνη και είδε κάτι που έμοιαζε με ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον Guardian, o πρώην κάτοικος ήρθε σε επαφή με έναν σημερινό ιδιοκτήτη σπιτιού, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα drone για να επιβεβαιώσει ότι στη λίμνη ήταν ένα λευκό αυτοκίνητο. Ο άντρας κάλεσε το γραφείο του σερίφη στις 28 Αυγούστου και οι αρχές αργότερα βρήκαν το όχημα μέσα στη λίμνη και μέσα του τα σκελετικά υπολείμματα.


go2.jpg


Τα αρχεία έδειξαν ότι ο άνδρας πήγε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον Νοέμβριο του 1997 και ήταν μόνος μέχρι πριν από τα μεσάνυχτα. Είχε τηλεφωνήσει στη φίλη του λέγοντάς της ότι θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Barry Fay, ο οποίος βρήκε το αυτοκίνητο, είπε ότι ποτέ δεν είχε παρατηρήσει τίποτα στη λίμνη από την ακτογραμμή. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα υπήρχε ένα νεκρό σώμα 22 ετών εκεί» είπε.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ