Διεθνής Διαγωνισμός Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά.

Article featured image
Article featured image

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επείγουσας και Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, την στήριξη του Δήμου Δερύνειας, του οργανισμού “REACTION” και με Χορηγό Επικοινωνίας την «ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SIGMA», διοργανώνει, τον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

O Διαγωνισμός Πληρωμάτων Ασθενοφόρων θα διεξαχθεί στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αμμόχωστο και θα είναι διάρκειας 3 ημερών.

Στον Διαγωνισμό θα συμμετέχουν πληρώματα από τον Κυπριακό αλλά και τον Διεθνή χώρο όπως, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία, Πολωνία, Λίβανος, Αυστρία, Ελλάδα, Εσθονία, Πορτογαλία, Τσεχία, τα οποία θα καλεστούν να διαγνωστούν σε τρείς διαφορετικές κατηγορίες, κατηγορία Ιατρών-Νοσηλευτών, κατηγορία Διασωστών, κατηγορία Φοιτητών Ιατρικής- Νοσηλευτικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης.

Η οργάνωση του διαγωνισμού στηρίζετε σε διεθνή πρότυπα και στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα υγείας που είναι βασισμένη στη γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη διαχείριση των επειγόντων ασθενειών και του τραύματος που αφορούν ασθενείς όλων των ηλικιακών ομάδων.

Οι ομάδες θα πρέπει να ανταποκριθούν με ασθενοφόρα σε επείγοντα περιστατικά προσομοίωσης που αφορούν την αντιμετώπιση Τραυματιών, Επείγουσας Καρδιολογίας, Επείγουσας Παθολογίας και Διαχείρισης Μαζικών Απωλειών Υγείας, σε διαφορετικές τοποθεσίες στην ευρύτερη περιοχή Αμμοχώστου και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με ένα και μοναδικό στόχο την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των Νικητών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.


EMS e-banner 900x450.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ