Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί στη Λευκωσία το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Κάνουμε ράλι!

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν σχεδόν όλες οι κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας είναι κατειλημμένες με εκσκαφείς, κώνους και ταμπέλες «Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία», οι θεσμοί είναι θεσμοί και δεν ανατρέπονται.

Γι’ αυτό, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Super Special Stage στους δρόμους της κεντρικής Λευκωσίας. Η διαδρομή θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 17:07 και θα είναι μήκους 3.52 χιλιομέτρων.

Επίκεντρο της διαδρομής θα είναι ο κυκλικός κόμβος Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου και οι πιο κάτω δρόμοι θα κλείσουν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 20:00.

Για να αποφύγεις την ταλαιπωρία και την αναμονή, καλύτερα σημείωσε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.


SUPER SPECIAL STAGE -2.jpg



Δρόμοι κλειστοί

1 Λεωφόρος Διαγόρου – κλειστή η κατεύθυνση προς λεωφόρο Ομήρου

  1. Οδός Ρηγαίνης - κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Αρσινόης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
  2. Οδός Αιγύπτου - κλειστή από την πλατεία Λόϋντ Τζωρτζ μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
  3. Οδός Μουσείου - κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Νεχρού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
  4. Οδός Κινύρα - κλειστή από τη διασταύρωση στο γεφύρι Πεδιαίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
  5. Οδός Νεχρού
  6. Οδός Μάρκου Δράκου
  7. Οδός Χαράλαμπου Μούσκου – μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κινύρα
  8. Οδός Κωστή Παλαμά - κλειστή μόνο η κατεύθυνση προς την οδό Νεχρού.
  9. Οδός Χίλωνος - κλειστή η κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Μουσείου.

SUPER SPECIAL STAGE  -3.JPG


Επιπλέον, σημειώνεται ότι την ίδια μέρα 28/9/2019 από τις 06:30 μέχρι τις 08:30 θα διεξαχθεί η αναγνώριση της διαδρομής από τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία θα διέλθουν από τους πιο πάνω δρόμους. Οι δρόμοι θα είναι μερικώς κλειστοί, ενώ ειδική ρύθμιση της τροχαίας θα γίνεται από την Αστυνομία.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών που αναφέρονται πιο πάνω όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του αγώνα στο 22313233 / 99269805 για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστούν.

Προτρέπεται το κοινό που θα ήθελε να παρακολουθήσει την Ειδική Διαδρομή της Λευκωσίας, να προσέλθει στο χώρο έγκαιρα, να χρησιμοποιήσει όλους τους παρακείμενους χώρους στάθμευσης και να ακολουθεί τις προτροπές της αστυνομίας και των κριτών ασφαλείας που θα στελεχώνουν το χώρο.

Η θέαση για την Υπερειδική Διαδρομή στη Λευκωσία θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.cyprusrally.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ