Πόσο κάφρος είναι τελικά ο Ντένις Ρόντμαν;

Με ποιο ακριβώς δικαίωμα;

Article featured image
Article featured image

Από πότε το να είσαι εκκεντρικός και αντισυμβατικός σου δίνει το δικαίωμα να είσαι και κάφρος; Λεπτή η γραμμή και συζήτηση ατέρμονη, ωστόσο κάποια πράγματα είναι de facto ξεκάθαρα και αδιαπραγμάτευτα. Όπως το να σέβεσαι την ιδιοτικότητα του κάθε ανθρώπου και δη ενός ανθρώπου που ήσουν μαζί του ερωτικά.

Ψιλά γράμματα, ως φαίνεται, για τον πρώην μπασκετμπολίστα του NBA Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «The Breakfast Club» αποκάλυψε πως το διάστημα που διατηρούσε ερωτική σχέση με την Μαντόνα, πίσω στο 1993, του είχε προσφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια για να την αφήσει έγκυο.

Μάλιστα δεν αρκέστηκε στο να αναφέρει απλώς το περιστατικό, αλλά επισήλθε και σε λεπτομέρειες περιγράφοντας και τον μεταξύ τους διάλογο: «Μου είπε: ‘Ντένις, ξέρεις έχω ωορρηξία’», «Εγώ είπα: ‘Τι είναι αυτό;’ Προσπαθούσα να της κάνω πλάκα, ξέρεις».

«Μου είπε ότι αν έμεινε έγκυος θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο Ρόντμαν. Ενώ δεν δίστασε να εικάσει πως η Λούρδη, το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής, τερματίζοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και ήθους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ