Η γενναία Daisy κάνει τα πρώτα της βήματα στη μόδα και συγκινεί

Η 9χρονη Daisy καταχειροκροτήθηκε σε πασαρέλα στο Παρίσι.

Article featured image
Article featured image

Είναι μόλις εννέα ετών και ζει έχοντας τα δύο της πόδια ακρωτηριασμένα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να συμμετάσχει σε μια επίδειξη στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, για την εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Η Daisy-May Demetre, από το Μπέρμιγχαμ, είναι το πρώτο μοντέλο του οίκου που έχει υποστεί ακρωτηριασμό και των δύο κάτω άκρων. Ο πατέρας της, Alex, είπε ότι ήταν τρομερή στο σόου και πως είναι κάτι που την έκανε πολύ υπερήφανη.

Ανέφερε ότι η Daisy είχε μαζί της στο ταξίδι τους τις εργασίες για το σχολείο, καθώς θα πρέπει μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο να επιστρέψει στα μαθήματά της.

Η Daisy περπάτησε για τον οίκο Lulu et Gigi. Η Eni Hegedus-Buiron, που έχει ιδρύσει τον οίκο, δήλωσε ότι η μικρή προκάλεσε έντονα συναισθήματα στον κόσμο και πως καταχειροκροτήθηκε η εμφάνισή της.

Η 9χρονη γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα οστών στα κάτω άκρα, γεγονός που οδήγησε στο να ακρωτηριαστούν τα πόδια της ενώ ήταν ακόμη βρέφος.

Ο πατέρας της δήλωσε ότι το περπάτημα ήταν δύσκολο για την κόρη του και πως ενώ δεν είχε χρόνο να κάνει πρόβες, αυτό δεν την έκανε να διστάσει στιγμή.

Η Daisy περπάτησε και στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα της μόδας νωρίτερα αυτό το έτος και ο πατέρας της είπε ότι διερευνά και άλλες προτάσεις για δουλειές. Η μικρή ξεκίνησε την καριέρα μοντέλου πριν από 19 μήνες και έχει ήδη συνεργαστεί με εταιρίες όπως οι River Islands, Matalan και Nike.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ