Η τρομακτική στιγμή που ένα μεγάλο ελάφι επιτίθεται σε γυναίκα στο πάρκο

Το καθόλου τυχαίο συμβάν, καταγράφηκε σε βίντεο

Article featured image
Article featured image

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο άγριας ζωής στο Κολοράντο, με πρωταγωνιστή αρσενικό ελάφι το οποίο εξαπέλυσε επίθεση κατά γυναίκας.

Το βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος να προσπαθεί να αποφύγει τα κέρατα του ελαφιού ενώ γύρω της άλλοι απομακρύνονται και άλλοι προσπαθούν να παρέμβουν για να διώξουν το ζώο.

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφριά και δεν χρειάστηκε νοσηλεία ενώ ακόμη ένας άνδρας γλίστρησε την ώρα της επίθεσης, προσπαθώντας να απομακρυνθεί.

Οι υπάλληλοι του πάρκου άγριας ζωής είπαν ότι οι επισκέπτες που είχαν καταγραφεί στο βίντεο ήταν πολύ κοντά στα ζώα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος.

Τα ελάφια, ειδικά τα αρσενικά, μπορούν να γίνουν επιθετικά αυτό το διάστημα καθώς έχουν να ανταγωνιστούν άλλα ζώα για τη διεκδίκηση των θηλυκών. Κατά τους ειδικούς, είναι πιθανόν το ζώο να είδε ή να οσμίστηκε άλλο αρσενικό και αυτό να πυροδότησε την επίθεση.

Elk attacks woman in Colorado

Yikes! An angry bull elk attacked a woman in Estes Park, Colorado. It's rutting season for elk, which makes them more aggressive and more likely to attack without being provoked. Video courtesy: Tim and Karen Harrison

Posted by Q13 FOX on Friday, 27 September 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ