Τι έγραψαν στα social media για τον Λαυρέντη σημαντικοί καλλιτέχνες

Μηνύματα θλίψης για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τους συνάδελφούς του.

Article featured image
Article featured image

Όλος ο μουσικός κόσμος έχει μια καλή κουβέντα να πει για αυτό τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Όχι ρε φίλε... Όχι...

Posted by Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras on Sunday, 8 September 2019


Ψέματα, ψέματα, πες μου πως ειναι ψέμα, ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο Ψέματα, ψέματα, πες μου πως ειναι ψέμα, ένα αστείο χαζό, εγώ χωρίς εσένα...

Posted by Nikos Portokaloglou - Νίκος Πορτοκάλογλου on Monday, 9 September 2019


Βαρυ το νεο αμειλικτο Πως φτανει αποκοσμος ο ηχος του κουβα Λ

Posted by Stamatis Kraounakis on Sunday, 8 September 2019



Αντίο Λαυρέντη. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα παραπάνω, έχω έναν τεράστιο κόμπο στο στομάχι. Αντίο...

Posted by Nikos Moraitis on Sunday, 8 September 2019




Ο Διονύσης Τσακνής με το μήνυμά του αναφέρει: «Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρέντη Μαχαιριτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί». Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε σήμερα το πρωί, ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς. Ήταν 63 ετών. Όπως είναι φυσικό, η απρόσμενη είδηση έχει σοκάρει τους συναδέλφους του.

«Είναι μία πολύ άσχημη μέρα σήμερα. Η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη προσωπικά έσκασε σαν βόμβα», είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. «Για μένα είναι ο πιο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς του, μία ψυχή όμορφη και ελεύθερη, καλλιτέχνης, μετέδιδε τα τραγούδια του μοναδικά», ανέφερε η τραγουδίστρια μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα γέλια που κάναμε μέσα στο καμαρίνι. Σαν να είναι αστείο αυτό σήμερα... Δεν το πιστεύω... Έχει αφήσει ένα πολύ δυνατό στίγμα. Ο Λαυρέντης θα ζει στις ψυχές μας, θα ζει μέσα από τα τραγούδια του και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ξεπεραστεί. Τι να πω; Είναι τραγικό».

Για έναν εμπνευσμένο άνθρωπο, έναν «ιδιαίτερο βάρδο» και έναν σεμνό άνθρωπο έκανε λόγο ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Φεύγει από τη ζωή ένα χαμόγελο, μια κατάσταση, η οποία δεν επανέρχεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, εμφανώς σοκαρισμένος από τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του. Ο κ. Ζουγανέλης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έκανε λόγο για ξεχωριστούς ανθρώπους. Μηνύματα για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανάρτησαν στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Έλενα Ακρίτα, ο Στάθης Δρογώσης, η Ελένη Δήμου και άλλοι. Ο Γιώργος Νταλάρας έβαλε «μαυρο» στη σελίδα του στο Facebook σε ένδειξη πένθους.

Την οδύνη του για την απώλεια του αγαπημένου τραγουδοποιού εξέφρασε, μεταξύ άλλων, και ο φίλος του και επίσης γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας. «Τι να πω, είμαι σοκαρισμένος. Μεγάλη απώλεια. Δεν είμαστε απλά συνεργάτες, είμαστε και φίλοι τόσα χρόνια, έχουμε ζήσει πράγματα... Κρίμα».

Σύμφωνα με τον παραγωγό του «Ράδιο Ένα» στον Βόλο, Ηλία Κουτσέρη, το βράδυ της Κυριακής ο τραγουδιστής διασκέδασε με παρέα στο «Πηγάδι» της Μαγνησίας και ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετος. «Είχε ζωντάνια και ενεργητικότητα, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ