Πόση (αφιλτράριστη) αλήθεια αντέχεις;

6 άτομα φωτογραφίζονται εντελώς γυμνά, αποδεικνύοντας πόσο αγαπούν το σώμα τους.

Article featured image
Article featured image

Προσοχή: Περιέχει Γυμνό!


Ζητώντας μας, παράλληλα, να αγαπήσουμε και το δικό μας σώμα, με όλες του τις ατέλειες.

Κάθε χρόνο, το καναδικό περιοδικό Now, αποδεικνύει πως όλα τα σώματα είναι όμορφα, μακριά από ξεπερασμένα στερεότυπα και αντιλήψεις. Μέσα από το τεύχος «Love your Body», η ομάδα του περιοδικού αφιερώνει την έκδοση σε ανθρώπους, όπως εμάς, οι οποίοι μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες, εμπνέοντας όλους εμάς.

Για το 2020 στο «Love your Body Issue» 8 άτομα στάθηκαν μπροστά στο φακό του περιοδικού γυμνοί -συναισθηματικά και σωματικά- και αγκάλιασαν το σώμα τους, όπως ακριβώς είναι, με όλες τις ατέλειες, τα σημάδια, την ιστορία του.

Ιστορίες που μας καθορίζουν και γράφονται πάνω στο δέρμα μας. Ιστορίες που άλλες φορές μας πληγώνουν βαθιά και άλλες περνάνε επιδερμικά, αλλά μένουν πάντα χαραγμένες πάνω μας. Πόσο εύκολα μπορείς να αποδεχτείς το σώμα σου; Την ιστορία σου; Πόσο εύκολα μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι;



Πηγή: https://www.buzzfeednews.com/


body.jpg


Η Leisse Wilcox, μετά τη διπλή μαστεκτομή, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης του στήθους της.



body1.jpg

Ο Maxx Daviid είναι μοντέλο. Μετά από μεγάλη απώλεια κιλών, έχει αρκετό χαλαρό δέρμα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να αγαπά το σώμα του.




body2.jpg


Η Roxy Menzies καθημερινά αγκαλιάζει το κορμί της που αλλάζει λόγω της εγκυμοσύνης.



body3.jpg


Η Jaime Eisen είναι συγγραφέας και cam performer. Έγινε εργάτρια του σεξ, για να θεραπεύσει παλαιότερα τραύματα που αφορούσαν το σώμα της.



body4.jpg


Το Juan Medina είναι queer και Λατίνος και αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να νιώθει ενοχές και ντροπή για το σώμα του πλέον.




body5.jpg


Η Kayla Logan είναι δικηγόρος για το body shaming και τη ψυχική υγεία, εξ ου και αποφάσισε να εφαρμόσει αυτά που πρεσβεύει.




Το εξώφυλο του περιοδικού Now

bodycover.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ