Το κλείνουν το ανακαινισμένο σπίτι (που στοίχησε 2,4 εκατομμύρια) η Μέγκαν και ο Χάρι

Παρότι το παλάτι επιμένει σε συμβιβασμό, αυτοί έστειλαν παιδί και σκυλιά στον Καναδά και ετοιμάζουν βαλίτσες.

Article featured image
Article featured image


Η κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία, το περίφημο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ είναι στη διαδικασία του κλεισίματος, όπως αποδεικνύεται από τις αποφάσεις για την τύχη του προσωπικού.

Ήδη ο οικονόμος του σπιτιού και ένας υπεύθυνος καθαρισμού μεταφέρονται σε άλλες θέσεις, σε ακίνητα της περιουσίας της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με αναφορές που μεταδίδει ο Guardian.


346b2d3a6ac6d694cedf8fae021d2f83.jpg


Σε άλλα μέλη του προσωπικού, σεφ, υπηρέτες και υπηρέτριες ανακοινώθηκε πως οι υπηρεσίες τους δεν απαιτούνται πια στην κατοικία στο Ουίνδσορ, σύμφωνα με την Daily Mail. Άλλωστε η Μέγκαν είναι ήδη στον Καναδά μαζί με τον γιο του ζευγαριού, Άρτσι και τα δύο τους σκυλιά.

Η Μέγκαν ταξίδεψε αεροπορικώς στο Vancouver Island όπου η οικογένεια είχε κάνει διακοπές έξι εβδομάδων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όλα δείχνουν πως η τριμελής οικογένεια θα μετακομίσει άμεσα στον Καναδά, παρά την επιμονή του παλατιού για βιώσιμη λύση και την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για μία απαραίτητη «μεταβατική περίοδο» καθώς σύμφωνα με την ίδια «αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα» που απαιτούν χρόνο.

general-view-of-frogmore-house-in-home-park-windsor-castle-news-photo-1071789374-1543425538.jpg

Μετά την συνάντηση που είχε η βασίλισσα με τους πρίγκιπες Κάρολο, Ουίλιαμ και Χάρι, ανώτατοι αξιωματούχοι εξακολουθούν να εργάζονται για τη διαμόρφωση κάποιας «λειτουργικής συμφωνίας» ενώ το ζευγάρι που αποσύρεται από τα καθήκοντα του.

«Κανένας υπάλληλος δεν απολύθηκε. Σε ήσυχες περιόδους το προσωπικά συχνά μεταφέρεται σε άλλα ακίνητα», υποστηρίζει άλλη πηγή, αλλά όλα δείχνουν ότι, μετά και την πρώτη επαγγελματική συμφωνία της Μέγκαν με την Disney, τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και το σπίτι που πριν λίγο καιρό ανακαινίστηκε έναντι 2,4 εκατομμυρίων λιρών από τα δημόσια ταμεία, αδειάζει με συνοπτικές διαδικασίες.

Η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την κλήρωση των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2021 ίσως ήταν η τελευταία του επίσημη εμφάνιση.

Με πληροφορίες από Guardian/ Daily Mail/Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ