Κάποιες γυναίκες ανέβασαν φωτογραφίες με τους πιο κοντούς άντρες τους και έγιναν viral

Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις.

Article featured image
Article featured image

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όταν η συζήτηση αφορούσε την αγάπη και τον έρωτα, το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να εξετάζαμε θα ήταν η εξωτερική εμφάνιση και το κοινωνικό status. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι κρίνουμε και κρινόμαστε από τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά, βάζοντάς ταμπέλες και κουτάκια, χτίζοντας και συντηρώντας στερεότυπα. Όπως για παράδειγμα το ότι οι άντρες οφείλουν να είναι ψηλότεροι από τις γυναίκες τους, γιατί έτσι είναι το σωστό.

Το «άκυρο» αυτό στερεότυπο θέλησε να καταρρίψει μία κωμικός και ηθοποιός, η Lizz Adams, η οποία ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία με τον σύντροφό της, γράφοντας: «Είμαι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με τον 1.65cm σύζυγό μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνετε να σας κοροϊδεύουν δίμετροι αλκοολικοί που δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, μόνο και μόνο για να λέτε ότι βγαίνετε με ένα ψηλό».


main.jpg


Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως θέλοντας να σπάσει ένα στερεότυπο, δημιουργεί ένα άλλο. Πολλοί, όμως, ήταν και αυτοί που όχι μόνο συμφώνησαν με την άποψή της, αλλά φρόντισαν να ανεβάσουν δικές τους φωτογραφίες με το πιο κοντό ταίρι τους, γράφοντας τη δική τους ιστορία αγάπης.

2-39.jpg

3-32.jpg

4-32.jpg

5-27.jpg

6-27.jpg

7-27.jpg

8-25.jpg

9-26.jpg

10-24.jpg

11-25.jpg

12-24.jpg

13-23.jpg

14-25.jpg

15-22.jpg



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ