Εσύ ποιος Velvet χαρακτήρας είσαι;

Γνώρισε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΙΓΜΑ και ταυτίσου…

Article featured image
Article featured image

Το Σίγμα, από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στις 21:15, θα προβάλλει την ισπανική σειρά εποχής Velvet.

Μια σειρά γεμάτη έρωτα, ίντριγκα και μόδα!

VELVET 1.jpg

VELVET 3.jpg


Γνώρισε παρακάτω τους χαρακτήρες και ταυτίσου…


* Αφού διαβάσεις το σχετικό κείμενο, πιο κάτω μπορείς να δεις ποιος είναι ποιος.

1. Είναι προικισμένη με μια σπάνια φυσική ομορφιά και ταλέντο στο σχέδιο μόδας. Όνειρό της είναι να γίνει μεγάλη σχεδιάστρια μόδας. Μεγάλωσε χωρίς γονείς, με τον θείο της τον Emilio και έγινε μοδίστρα στο μεγάλο οίκο μόδας Gallerias Velvet όπου και ερωτεύτηκε τον Alberto, το μεγάλο κληρονόμο του οίκου.


2. Ο μεγάλος κληρονόμος του μεγάλου οίκου μόδας Gallerias Velvet. Ο πρωτότοκος γιος της μεγάλης οικογένειας Márquez που όμως ερωτεύτηκε την Ana, την κοπέλα που ανήκει σε μια κοινωνική θέση που δεν ταιριάζει με την δική του.


3. Είναι υπεύθυνη στο τμήμα της ραπτικής. Είναι ψυχρή και σκληρή με τους υφισταμένους της καθώς πιστεύει ότι έτσι το προσωπικό θα μπορεί να αποδίδει καλύτερα και σωστότερα στη δουλειά του και να μειώνονται οι πιθανότητες λαθών. Παρόλο που αυτή έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της μια που άφησε την κόρη της στην μητέρα της για να προσηλωθεί στην καριέρα της.


4. Είναι ο υπεύθυνος τους προσωπικού και θείος της Ana. Μια ζωή ήταν καλός άνθρωπος και έμπιστος, για αυτό και ο πατέρας του Alberto του έχει εμπιστευθεί το μεγαλύτερο του μυστικό. Η μόνη σκέψη του στοργικού αυτού θείου είναι η ανιψιά του Ana. Να είναι ευτυχισμένη και να έχει καλύτερη ζωή από αυτόν.


5. Είναι η σύζυγος του πατέρα του Alberto, Don Rafael. Μετά τον γάμο της προσπαθεί να κρύψει την ταπεινή της καταγωγή και ευελπιστεί η κόρη της Patricia, να πάρει έναν σημαντικό ρόλο στον οίκο μόδας. Γενικά είναι μια αδίστακτη γυναίκα που αναζητά τη δύναμη!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ