Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Ευτυχία»

Η CITY σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την (κλειστή) προβολή της εξαιρετικής ταινίας για τη ζωή της σπουδαίας Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Article featured image
Article featured image

Πού

Στο K-Cineplex του Mall of Cyprus (Λατσιά).

Πότε

Την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου.

Ώρα

Στις 19.45 ακριβώς!

Πώς θα διεκδικήσετε τις προσκλήσεις:

Πιο κάτω ακολουθεί μία φόρμα στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να υποβάλετε τη συμμετοχή σας.

Μέχρι πότε ισχύει ο διαγωνισμός;

Μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου.

Με ποιο τρόπο θα μάθετε αν έχετε κερδίσει;

Θα σας αποσταλεί SMS από τη CITY στο κινητό σας. Το μήνυμα που θα σας αποσταλεί θα χρειαστεί να το δείξετε στην είσοδο του κινηματογράφου για επιβεβαίωση.

***Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς που αφορούν στη διεξαγωγή του διαγωνισμού.
Λίγα λόγια για την ταινία

Βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, η ταινία, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι.

10img_5984.jpg


Η μοναδική της προσωπικότητα αποτυπώθηκε στους στίχους της που έγιναν μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αητός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ’ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή» («Το τελευταίο βράδυ μου»), «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι».


Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής συναντά την ασυμβίβαστη Ευτυχία στο πρόσωπο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Κάτιας Γκουλιώνη, που υποδύονται τη στιχουργό σε δύο διαφορετικές ηλικίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ