Εξαιρετικά τα νέα για όλους τους Κύπριους fashion lovers και ειδικά για όσους αγαπούν να ψωνίζουν online

Το φθινόπωρο και η νέα σεζόν φέρνουν μαζί τους στην Κύπρο το BestSecret, και τη δυνατότητα για αγορές μέσα από μια τεράστια γκάμα με περισσότερα από 3000 διεθνή fashion brands και με εξαιρετικά μειωμένες τιμές μέχρι και 80%.

Article featured image
Article featured image

Από το πρώτο κιόλας κλικ θα ενθουσιαστείς από τη δυνατότητα που σου προσφέρεται για αγορές ανάμεσα σε πολύ γνωστά brands όπως Adidas, DSquared2, NorthFace, Balenciaga κ.α.

Παρόλο που πρόκειται για το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό στη βιομηχανία της μόδας, σίγουρα όλο και κάπου θα έχεις ακούσει για το BestSecret, αφού το εν λόγω «μυστικό» έχει εξελιχθεί την τελευταία δεκαετία σε μια από τις μεγαλύτερες fashion κοινότητες στην Ευρώπη, προσφέρονται 3000 premium brands, με εκπτώσεις από 20% μέχρι και 80%.

BS_Image_Herbst_17_018_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

BS_Image_Herbst_07_003_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


Με τα καλύτερα trends σε τόσο χαμηλές τιμές, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να είσαι στη μόδα!

Αυτό ίσως που δεν γνωρίζεις για το BestSecret και είναι σημαντικό να το μάθεις είναι πως πρόκειται για μια «exclusive» κοινότητα στην οποία μπορείς να γίνεις μέλος μόνο έπειτα από πρόσκληση. Επίσης, καλό είναι να γνωρίζεις πως διαβάζοντας αυτό το άρθρο η τύχη σού έχει χαμογελάσει, αφού η CITY είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει προσκλήσεις στους αναγνώστες της (πάρτε τον κωδικό σας, με ένα κλικ στη λέξη BestSecret, οπουδήποτε μέσα στο άρθρο)!

BestSecret_FW18_24-046_aRGB.tif


Το μόνο που μένει να κάνεις είναι μια εγγραφή για να διαπιστώσεις πόσο απλό και εύκολο είναι το online ψώνισμα στο BestSecret.

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία από ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, αλλά και είδη διακόσμησης για το σπίτι, όχι μόνο για σένα αλλά για ολόκληρη την οικογένεια, το BestSecret θα ικανοποιήσει τα γούστα και τις απαιτήσεις σου για όποια περίσταση κι αν θες να ξεχωρίσεις. Σε αυτό τον παράδεισο της μόδας θα βρεις προτάσεις για βραδινές εξόδους, για events, για τη δουλειά, για smart casual outfits, για την άθληση, ή απλώς για να είσαι άνετος στο σπίτι…

BS_Image_Herbst_13_003_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

BS_Image_Herbst_21_014_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


Τα ψώνια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολα, από την άνεση μάλιστα του σπιτιού σου και έχοντας απέναντί σου μια τεράστια γκάμα από χιλιάδες επιλογές. Μάθε επίσης πως με το που θα μπει η παραγγελία σου, το πακέτο με όσα επέλεξες θα έρθει απ’ ευθείας στο σπίτι να σε βρει, μέσα σε μόλις μερικές μέρες. Κι αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι 100% ευχαριστημένος με αυτό που θα λάβεις, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι επιστροφές προϊόντων γίνονται εντελώς δωρεάν και χωρίς,,, καμία ερώτηση.

Όπως ίσως έχεις αντιληφθεί ήδη, το BestSecret, με περισσότερα από 3000 brands για γυναίκες, άντρες και παιδιά, θεωρείται -όχι άδικα- το μεγαλύτερο online store στην Ευρώπη!

BS_Image_Herbst_15_029_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ