Από χθες βράδυ τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά της 23:00, ως ένα έκτακτο μέτρο για τις πόλεις της Λεμεσού και της Πάφου, ένεκα των αυξημένων κρουσμάτων Covid-19, που εντοπίστηκαν το τελευταίο διάστημα.
Βάσει το νέου υπουργικού διατάγματος, από χθες και για δύο εβδομάδες, όλοι οι χώροι εστίασης υποχρεούνται να κλείνουν μέχρι τις 22:30 ενώ μετά τις 23:00 απαγορεύεται η διακίνηση πολιτών, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Με μέλη του ΟΠΕ της ΑΔΕ Λεμεσού να περιπολούν για ελέγχους τήρησης των μέτρων, πολλοί ήταν οι μαγαζάτορες που αποφάσισαν να παραμείνουν εντελώς κλειστοί, παρά να διακινδυνεύσουν την όποια τιμωρία από τις Αρχές.
Ο Μάνος Μποτρίνι/Cyprus from Air, φωτογράφισε την άδεια πόλη με drone με τις εικόνες να θυμίζουν εκείνο τον πρώτο καιρό, του γενικευμένου lockdown.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θεραπεία RNA ίσως βοηθήσει την καρδιά να επιδιορθώνεται μόνη της
Αν σκέφτεσαι το επόμενο ταξίδι, η Wizz Air ανακοίνωσε μεγάλη προσφορά σε όλο το δίκτυό της
Τι ναρκωτικά κάνουν στην ΕΕ: Αύξηση κατανάλωσης κεταμίνης και κοκαΐνης