Made in Greece η απόλυτη εφεύρεση για τον κορωνοϊό

Μια πατέντα με πολλές χρήσεις!

Article featured image
Article featured image

Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στο ελληνικό δαιμόνιο. Ούτε ο κορωνοϊός!

Με την πατέντα του αυτή τη φορά ένας Έλληνας εφευρέτης, ονόματι Σεϊτανίδης, σκοπεύει να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού.

Ένα από τα προβλήματα των ημερών, ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, είναι η επαφή με μολυσμένες επιφάνειες, όπου ο εκνευριστικός ιός μπορεί να αράξει για μέρες. Πέρα από τη γνωστή τριπλέτα «μάσκα – αντισηπτικό – distancing», θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια λύση και γι’ αυτό το πρόβλημα. Η λύση είναι η πατέντα του κυρίου Στράτου Σεϊτανίδη, που χάρισε στην ανθρωπότητα την πρώτη προστατευτική προέκταση για το χέρι.

χειρο5.jpg


Το καλύτερο με τη... σεϊτανική αυτή εφεύρεση είναι το γνώριμο σχήμα της, καθώς θυμίζει μισή κρεμάστρα για τα ρούχα. Σύμφωνα με τον εφευρέτη της, η μισή κρεμάστρα θα μπορεί να χωρά στην τσέπη, ενώ με το ειδικά σχεδιασμένο σχήμα της θα μπορεί να εφαρμόζει εύκολα παντού.

χειρο2.jpg


Όπως δήλωσε στο ελληνικό newsit.gr ο εφευρέτης:

«Μου γεννήθηκε η ιδέα ενός αξεσουάρ το οποίο θα χρησιμοποιείται ως προέκταση του χεριού με αποτέλεσμα οι επαφή με τις επιφάνειες να μειώνονται όσο γίνεται περισσότερο».

χειρο3.jpg

χειρο3.jpg


Κάποιοι δεν τον πίστευαν:

«Η όλη διαδικασία είχε πλάκα γιατί με όσους το συζητούσα ή νόμιζαν ότι τους έκανα χιούμορ ή δεν περίμεναν πως θα μπορούσα να το φτιάξω και θα τα παρατούσα. Μόλις όμως το είδαν και τους εξήγησα τη χρήση τα έχασαν, αφού δεν περίμεναν πως με ένα τόσο μικρό αντικείμενο θα μπορούσαν να κάνουν τόσα πράγματα.

Χρησιμοποιείται ακόμα και στα ΑΤΜ, αφού το μοναδικό που καλούμαστε να κάνουμε με τα χέρια μας είναι μόνο να βάλουμε την κάρτα στην ειδική εγκοπή, απ' εκεί και πέρα με τη λαβή μπορούμε να πατήσουμε τους κωδικούς μας ακόμα και σε touch screen επιφάνειες».

Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ