Το Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο έβαλε τον Ντόναλντ στη θέση του

Σκληρό, αλλά δίκαιο.

Article featured image
Article featured image

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, Μαντάμ Τισό, στο Βερολίνο της Γερμανίας τοποθέτησε το κέρινο ομοίωμα του Αμερικανού προέδρου σε έναν κάδο απορριμμάτων, σε μια συμβολική κίνηση εν όψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και σε μια κίνηση που αντακατοπτρίζει μάλλον και τις προσδοκίες του για το αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή το ομοίωμα του προκατόχου τού Τραμπ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θεωρούσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ως μία εκ των στενότερων συμμάχων του, παρέμεινε σταθερά στη θέση του.

H marketing manager του Μουσείου, Orkide Yalcindag, ανέφερε ότι «η κίνηση έχει κατά κάποιον τρόπο συμβολικό χαρακτήρα εν όψει των αμερικανικών εκλογών», προσθέτοντας ότι προέβησαν στην εν λόγω κίνηση ως προπαρασκευαστικό μέτρο.



Στις δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ υπολείπεται του δημοκρατικού αντιπάλου του εδώ και μήνες, εν μέρει λόγω της εκτεταμένης δυσαρέσκειας των πολιτών για τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία της νόσου Covid-19. Πρόσφατα, ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ανακτά κάποιο έδαφος σε μερικές από τις αμφίρροπες πολιτείες.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βερολίνου φιλοξενεί αγάλματα και άλλων Αμερικανών πρώην προέδρων. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, εκείνο του Τραμπ ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στον χώρο.

Die US-Wahlen stehen kurz bevor und wir machen schonmal Platz für den nächsten Präsidenten. 😉 Bis einschließlich Sonntag...

Δημοσιεύτηκε από Madame Tussauds Berlin στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ