Μάντεψε ποιο φαγητό αποτελεί την πιο ραγδαία εξελισσόμενη επιλογή για delivery στην Κύπρο

Και ποιες ώρες και μέρες παραγγέλνουν περισσότερο οι Κύπριοι.

Article featured image
Article featured image


Μη βιαστείς να πεις ότι γνωρίζεις τις απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, καθώς τα στοιχεία που ακολουθούν θα σε εκπλήξουν. Αρχικά, για να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες σου, όντως, τα (κυπριακά) σουβλάκια και ή πίτσα, εξακολουθούν να διατηρούν την πρωτιά στις προτιμήσεις των Κυπρίων, όσο αφορά τα φαγητά που παραγγέλνουν απ’ έξω για delivery.

Παρόλα αυτά, όμως, φαίνεται πως η τάση άρχισε να αλλάζει τα τελευταία χρόνια με την πρωτοκαθεδρία να απειλείται από το ζουμερό και γεμάτο αρώματα burger (και όχι χάμπουργκερ).

San pedro - Larnaca.jpg


Με το food experience να αποτελεί μέρος του lifestyle μας, πλέον, οι πιο νεαρές ηλικίες δείχνουν προτίμηση σε γεύσεις πιο δουλεμένες και ντελικάτες, όπως ένα καλό βοδινό μπιφτέκι, με ψήσιμο medium rare, και με τα απαραίτητα συνοδευτικά που θα αναδείξουν όλες τους τις εντάσεις. Γεύσεις που βρίσκουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στην εφαρμογή της Wolt.

Η «μόδα» του burger το δίχως άλλο έχει κατακτήσει μια περίοπτη θέση στις επιλογές των Κυπρίων, οι οποίοι το προτιμούν και το παραγγέλνουν, όχι μόνο τις κλασσικές μέρες του delivery, Παρασκευή και Σάββατο, αλλά και τις καθημερινές, ανάλογα με το τι παίζει στην τηλεόραση.

Οι μέρες με την πιο έντονη κινητικότητα σε παραγγελίες delivery, μέσω της εφαρμογής Wolt, είναι το βράδυ της Δευτέρας, που παίζει ταινία στην τηλεόραση, αλλά και η Τετάρτη και η Πέμπτη, που κάποια reality φτάνουν στην κορύφωση των επεισοδίων της εβδομάδας και η αγωνία στο κατακόρυφο.


Φυσικά, πολύ καλή ευκαιρία για την οικογένεια να μαζευτεί γύρω από την τηλεόραση αποτελεί και το The Voice of Greece, που ως γνωστό προβάλλεται βράδυ Κυριακής!

Fries with benefits - Limassol.jpg


Το ερώτημα παρόλα αυτά που προκύπτει εδώ είναι ένα και είναι ξεκάθαρο: από πού θα παραγγείλω πολύ καλό burger;

Με την εφαρμογή παραγγελιών φαγητού WOLT να εξυπηρετεί πλέον τρεις πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα) και με τη λίστα επιλογών της να αποτελείται από εστιατόρια και μαγαζιά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως το να προσφέρουν ποιοτικές και ιδιαίτερες (ή μη συνηθισμένες) γεύσεις, ήταν τουλάχιστον δεδομένο πως θα αποτελούσε πηγή πληροφόρησης για εμάς, σε ότι αφορά στα καλά burgerάδικα που ψάχναμε.

Χωρίς πολλές... σάλτσες, ετοιμάσαμε ένα Top 6 από τις καλύτερες επιλογές για να δοκιμάσεις το burger που σου αξίζει!


Για τη Λευκωσία:

Limoncello

Limoncello - Nicosia.jpg



Moondog's Bar & Grill

Moondog's - Nicosia.jpg



Για τη Λεμεσό:

Classic Burger Joint

Classic burger joint - Limassol.jpg


Fries with Benefits

Fries with benefits - Limassol.jpg



Για τη Λάρνακα:


San Pedro Street Food

San pedro - Larnaca.jpg




Street Cow

Street cow - Larnaca.jpg




Επειδή είμαστε σίγουροι πως ήδη έχεις ψηθεί για delivery απόψε το βράδυ, μάθε πως με την πρώτη σου παραγγελία, μέσω της εφαρμογής της WOLT, μπορείς να έχεις 5 ευρώ έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό: CITYPRESS5.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ