Φεστιβάλ Ταινιών ετοιμάζει η Gucci... αντί για πασαρέλα

Η νέα συλλογή του οίκου Gucci θα παρουσιαστεί σε επτά επεισόδια ψηφιακής μόδας, με γνωστούς πρωταγωνιστές όπως η Billie Eilish και o Harry Styles.

Ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci, αντί για πασαρέλα, αποφάσισε να παρουσιάσει τις νέες συλλογές του οίκου μέσα από μια σειρά επτά ταινιών, τις οποίες σκηνοθέτησε μαζί με τον Gus Van Sant (βλ. Good Will Hunting).

Από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα ψηφιακό φεστιβάλ μόδας και ταινιών, με το όνομα GucciFest. Η συλλογή και η σειρά έχουν ονομαστεί "Ouverture of Something That Never Ended" (Άνοιγμα σε κάτι που ποτέ δεν τελείωσε).

Οι ταινίες γυρίστηκαν στην Ρώμη και περιλαμβάνουν την ηθοποιό και καλλιτέχνη Silvi Calderoni σε «μια σουρεαλιστική καθημερινή ρουτίνα στην πόλη», σύμφωνα με τον οίκο Gucci. Θα δούμε ακόμα πολλούς φίλους του οίκου να φορούν ρούχα από την νέα συλλογή. Ανάμεσά τους ο ισπανός συγγραφέας Paul B. Preciado, ο ιταλός κριτικός τέχνης Achille Bonito Oliva, η βραβευμένη με Grammy Billie Eilish, ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής κοσμημάτων Darius Khonsary, ο κινέζος ηθοποιός και τραγουδιστής Lu Han, ο αμερικανός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Jeremy O. Harris, η καλλιτέχνης Ariana Papademetropoulos, ο τραγουδιστής Arlo Parks, ο τραγουδιστής Harry Styles, η γερμανίδα χορεύτρια και χορογράφος Sasha Waltz και η τραγουδίστρια Florence Welch.


Τα επτά επεισόδια θα κυκλοφορούν καθημερινά μέσα από το φεστιβάλ με αποκλειστικές μεταδόσεις από το Youtube Fashion, Weibo, Gucci Youtube και μέσω του site GucciFest.com, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Παράλληλα, το GucciFest θα φιλοξενεί ταινίες μόδας που υμνούν τη δουλειά 15 ανεξάρτητων και ανερχόμενων νέων σχεδιαστών, τους οποίους έχει επιλέξει και υποστηρίζει ο Michele: Ahluwalia, Shanel Campbell, Stefan Cooke, Cormio, Charles De Vilmorin, JordanLuca, Mowalola, Yueqi Qi, Rave Review, Gui Rosa, Rui, Bianca Saunders, Collina Strada, Boramy Viguier and Gareth Wrighton. Οι συλλογές τους θα είναι διαθέσιμες για προβολή στις ψηφιακές πλατφόρμες του GucciGest.

Πηγή: Look Mag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ