Βάλε τη δημιουργία στη ζωή σου! Σε περιμένουμε…

Το πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας τους νέους και τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου για την Πνευματική Ιδιοκτησία» έχει πλέον τους δικούς του λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Article featured image
Article featured image

Αποτελώντας έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους ενημέρωσης των τελευταίων ετών και ένα μέσο άμεσης επικοινωνίας και διάδρασης μεταξύ ανθρώπων που κατοικούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν θα μπορούσαν να μην συμπεριληφθούν στα κανάλια της εκστρατείας μας για τη διάδοση εξειδικευμένου υλικού πάνω σε ζητήματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο στα Κοινωνικά Δίκτυα όπου το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για την Πνευματική Ιδιοκτησία, να συμμετέχει σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να μοιράζεται τους δικούς του προβληματισμούς σε ό,τι έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα. Φιλοδοξούμε μέσα από τους λογαριασμούς μας στα Κοινωνικά δίκτυα να διαμορφώσουμε δυναμικές ομάδες ακολούθων με ενεργή συμμετοχή σε όλο το φάσμα των δράσεων με απώτερο στόχο ο σεβασμός των έργων των δημιουργών να γίνει συλλογικό βίωμα και η έννοια της αξίας κάθε δημιουργίας να γίνει πλήρως κατανοητή από το κοινό.

Στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram θα έχετε ακόμα τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, να κερδίσετε πλούσια δώρα και να έρθετε σ’ επαφή με δημιουργούς και δικαιούχους οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί σας τα βιώματα και τις εμπειρίες τους από τη χρήση των έργων τους από τρίτους.

Ακολουθείστε μας… Σας περιμένουμε!

Pnevmatiki Idioktisia Lorida 2.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ