Φέτος, οι αγορές των χριστουγεννιάτικων σου δώρων (και όχι μόνο) θα έχουν 80% έκπτωση

Χρειάζεται μόνο να κάνεις δύο πράγματα!

Article featured image
Article featured image

Ο πολυαναμενόμενος μήνας προσφορών επιτέλους έχει φτάσει. Το BestSecret κακομαθαίνει τους αγαπημένους τους πελάτες την τελευταία εβδομάδα Νοεμβρίου και για αρκετές μέρες με εξαιρετικές προσφορές. Ειδικές εκπλήξεις αναμένονται από τις 26 έως και τις 30 Νοεμβρίου, όπου η παραδοσιακή «Μαύρη Εβδομάδα», το «Μαύρο Σαββατοκύριακο» και η «Cyber Monday» πραγματοποιούνται. Σημείωσε τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σου.

Οι δύο καλύτερες ημέρες στη ζωή του κάθε shopaholic που σέβεται τον εαυτό του πλησιάζουν –Black Friday & Cyber Monday. Αυτές είναι οι μέρες που οι εκπτώσεις εκτοξεύονται. Η Black Friday σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών, καθώς είναι εκείνη η μέρα του χρόνου που έχουμε την ευκαιρία να ψωνίσουμε τα χριστουγεννιάτικά μας δώρα, σε πολύ λογικές τιμές. Φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε οφείλουμε να παραγγείλουμε τα χριστουγεννιάτικα μας δώρα από νωρίς, για να είμαστε σίγουροι πως θα τα παραλάβουμε στην ώρα τους.

BS_Image_Herbst_02_012_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


BestSecret: Μόδα με έως και 80% εκπτώσεις όλο το χρόνο και ειδικές εκπλήξεις κατά την περίοδο της «Black Friday Week»

Το BestSecret θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος, ειδικά αυτή την περίοδο, από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου. Δεν έχεις ακούσει ποτέ για το BestSecret; Είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στη βιομηχανία της μόδας. 3000 brands με έως και 80% έκπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ κατά τη διάρκεια της «Black Friday Week» ετοιμαστείτε για πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις. Με πέραν των 3000 χιλιάδων brands, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ονόματα όπως DIOR & MAX MARA, να είναι διαθέσιμα στο BestSecret, θα ανακαλύψεις μια κλειστή κοινότητα της μόδας, η οποία έχει πρόσβαση μόνο έπειτα από πρόσκληση.

Είτε χρειάζεσαι ένα outfit για μια εορταστική εκδήλωση, είτε για μία επαγγελματική συνάντηση, είτε για ένα πάρτι με φίλους, ακόμα και για τις καθημερινές σου αθλητικές δραστηριότητες, στην ιστοσελίδα του BestSecret μπορείς να βρεις τα πάντα. Μία μεγάλη γκάμα επιλογών με μοδάτα ρούχα, ακόμα και για τα παιδιά.

BS_Image_Winter_10_001_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

BS_Image_Herbst_16_006_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


Θα χρειαστεί να λάβεις μία πρόσκληση για να μπορείς να μπεις σε αυτή την κλειστή κοινότητα μόδας και παράλληλα να κάνεις εγγραφή για να γίνεις μέλος. Σου έχουμε, ωστόσο, εξαιρετικά νέα, καθώς οι αναγνώστες της σελίδας μπορούν να λάβουν μερικές προσκλήσεις για το BestSecret. Προσοχή, ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος. Μόλις γίνεις μέλος στην κοινότητα του BestSecret, θα λάβεις μοναδικές εκπτώσεις, εξαιρετικές τιμές και μία σχεδόν απεριόριστη γκάμα προϊόντων σε μόλις μερικά κλικ. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, η παραγγελία σου θα παραδοθεί απευθείας στο σπίτι σου και αν κάτι δεν σου κάνει, μπορείς να το επιστρέψεις πίσω δωρεάν.

Ζεστά και στιλάτα ρούχα για να βγεις έξω

Ακόμη και αν εργάζεσαι από το σπίτι, δοκίμασε να βγεις για μια βόλτα το απόγευμα και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί. Ρίξε μια ματιά στο BestSecret και θα βρεις τα ζεστά παλτά και σακάκια που ονειρευόσουν για καιρό.

BS_Image_Herbst_09_006_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


Ποιος είπε ότι δεν ντυνόμαστε όμορφα στο σπίτι;

Αν περνάς πολλές ώρες στο σπίτι, ίσως να είναι καλό να ξανασκεφτείς το στιλ σου. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η εμφάνιση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πώς νιώθουμε. Κατά τη διάρκεια των ατελείωτων φθινοπωρινών απογευμάτων, ρίξε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα σου και σκέψου εάν εξακολουθεί να σου αρέσει αυτή η ξεθωριασμένη φόρμα που φοράς καθημερινά. Ίσως ήρθε η ώρα να τη στείλεις στην ανακύκλωση και να αγοράσει μια ολοκαίνουργια που θα σε κάνει να νιώθεις καινούργιος άνθρωπος.

BS_Image_Winter_01_104_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

BS_Image_Winter_06_001_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg



Άθληση στο σπίτι και έξω

Σχεδόν κάθε γυμναστής έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, προσφέροντας μαθήματα γυμναστικής online. Ξετύλιξε το mat της γιόγκα που έχει πάρει, άνοιξε το laptop σου και απόλαυσε αυτό το νέο trend. Για επιπλέον κίνητρο, μπες στο BestSecret, και ανακάλυψε το νέο, στιλάτο και οικονομικό αθλητικό σου look, όπως επίσης και μια μεγάλη συλλογή σε αθλητικά παπούτσια.

BS_Image_Winter_22_057_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


Προσφορές για τους μικρούς εραστές της μόδας

Η παρούσα κατάσταση δεν είναι εύκολη ούτε για τα παιδιά και τους εφήβους. Αν θέλεις να δώσεις λίγο φως στην καθημερινότητά τους, επισκέψου το BestSecret, και θα βρεις λούτρινα αρκουδάκια, παιχνίδια, τα ζευγάρι των sneakers που εδώ και καιρό ονειρεύονταν αλλά και παλτά, ζακέτες και σακάκια που θα τους ζεστάνουν με στιλ. Η μικρή σου μοδάτη κυρία και ο μικρός σου στιλάτος κύριος, σίγουρα θα βρουν κάτι που τους ταιριάζει.

iStock-933646556.jpg


Με γιορτινή οικογενειακή διάθεση

Ας είμαστε θετικοί. Ναι, οι εορτασμοί για το τέλος του χρόνου, φέτος, θα είναι διαφορετικοί. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να κάνουμε σχέδια για εμάς και την οικογένειά μας. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια και ετοιμάστε την πιο υπέροχη και εορταστική διακόσμηση για το σπίτι που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Όσα χρειάζεσαι θα τα βρεις στο BestSecret: Διακοσμητικά, κουστούμια, φορέματα ακόμη και δώρα για όλη την οικογένεια.

BS_Image_Winter_14_042_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

BS_Image_Winter_20_018_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg


Διαβάζοντας αυτό το άρθρο τώρα, να ξέρεις πως η τύχη σού έχει χαμογελάσει, αφού η CITY είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει προσκλήσεις στους αναγνώστες της (πάρε τον κωδικό σου, με ένα κλικ στη λέξη BestSecret, οπουδήποτε μέσα στο άρθρο) και γνώρισε αυτόν παράδεισο της μόδας. Βιάσου, ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ