Ο Μπραντ Πιτ μοίρασε τρόφιμα σε απόρους

Προσέφερε επί ώρες εθελοντική εργασία χωρίς να τον καταλάβει κανείς.

Article featured image
Article featured image

Φορώντας χειρουργική μάσκα και γάντια, η τυπάρα που ακούει στο όνομα Μπραντ Πιτ, μοίρασε εθελοντικά φαγητό σε άπορους ανθρώπους και, μάλιστα, περνώντας σχεδόν απαρατήρητος, αφού ένεκα της μάσκας αρκετοί ήταν αυτοί που δεν τον αναγνώρισαν.

μπρααντ.jpg


μπραντ 4.jpg



Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας ένα μεγάλο φορτηγό στο νότιο κεντρικό Λος Άντζελες, βοηθώντας στη διανομή δωρεάν ειδών παντοπωλείου.

μπρ.jpg


μπραντ.jpg



«Ήταν αφοσιωμένος σ' αυτό που έκανε, το έβλεπες ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να εμφανιστεί εκεί και να κάνει επίδειξη», είπε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα Daily Mail, προσθέτοντας ότι «Φορούσε γάντια και μετείχε στην προσπάθεια όσο και οι υπόλοιποι και μάλλον περισσότερο. Μετείχε με όλη του την καρδιά, τού βγάζω το καπέλο. Φαινόταν να είναι ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, αυτός που δεν μπορούμε να δούμε ποτέ».

μπρρα.jpg


brad.jpg



Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 56χρονος ηθοποιός εργάστηκε ακούραστα επί τρεις με τέσσερις ώρες, κάνοντας από ένα μικρό διάλειμμα ανά μια ώρα για ένα τσιγάρο. «Μετέφερε περισσότερες κούτες από οποιονδήποτε άλλο», κατέληξε η πηγή. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει, τέλος, ότι μόνο, όταν είχαν αποχωρήσει όλοι οι άποροι από την ουρά, ο Πιτ έβγαλε τη μάσκα του, για να συνομιλήσει με τους άλλους εθελοντές στην καρότσα ενός φορτηγού.

μπραντ 3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ