Στην Ανταρκτική αδέλφια, στην Ανταρκτική [για δουλειά]

Το πακέτο προσφέρει πολύ καλές ετήσιες απολαβές, στέγαση και φαγητό.

Article featured image
Article featured image

Η Αυστραλιανή Ανταρκτική Διεύθυνση ανακοίνωσε ότι αναζητά ειδικευμένους εργαζόμενους για να καλύψουν περίπου 180 θέσεις για 18 μήνες που απαιτούν πολλές διαφορετικές εργασίες, στην Ανταρκτική, αναφέρει το LADbible.

Η διευθύντρια HR της Ανταρκτικής Διεύθυνσης Ανταρκτικής, Maree Riley, δήλωσε στην Sunrise: «Ψάχνουμε μηχανικούς, χειριστές εγκαταστάσεων, ξυλουργούς, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς, καθώς και ευρύτερους ρόλους υποστήριξης σταθμών, όπως σεφ, ειδικούς επικοινωνίας κλπ. Οι μισθοί που προσφέρονται πραγματικά διαφέρουν ανάλογα με τη θέση που παίρνει κάποιος, αλλά το κύριο εύρος είναι περίπου 60.000 έως 100.000 δολάρια».

Η πλειονότητα των θέσεων εργασίας θα είναι στο σταθμό Mawson Point, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της τοποθεσίας έρευνας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22.

Μάλιστα προσφέρεται δωρεάν στέγαση και φαγητό, που μαγειρεύεται από σεφ.

Η Riley εξηγεί ότι η διαδικασία επιλογής του ατόμου για τη δουλειά είναι αρκετά δύσκολη, αφού θέλουν να βεβαιωθούν πως θα εργαστεί για όσο διάστημα απαιτείται, χωρίς να τα «παρατήσει» άμεσα, λόγω των δύσκολων συνθηκών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ