«Νοσταλγώ το αγαπημένο μου σπίτι στο Baden Baden που δεν μπορώ να πάω λόγω πανδημίας»

Ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων δεν μπορεί να πάει στο εξοχικό του στο Μπάντεν Μπάντεν και να οδηγήσει την Aston Martin του και το Twitter τον «δικάζει».

Article featured image
Article featured image

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη και Αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας, Νικόλαος Μακρόπουλος ανέβασε στο twitter το προσωπικό του «δράμα» από τον εγκλεισμό ένεκα της πανδημίας και το lockdown που μας περιορίζει τις μετακινήσεις μας εντός και εκτός χώρας.

Ο αντιδήμαρχος βιώνοντας όλη αυτή την κατάσταση στο πετσί του, θέλησε να μοιραστεί τον «πόνο» του στα social media, κάνοντας μία ανάρτηση από το εξοχικό του στο Baden Baden και την αγαπημένη του Aston Martin, τα οποία έχει πεθυμήσει απίστευτα πολύ.

329943g-img_1.jpg



Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, αφού μας ενημέρωσε πόσο έχει νοσταλγήσει να οδηγήσει το ακριβό του αμάξι στους δρόμους του Black Forest, εξέφρασε την ελπίδα πως «τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Μετά τη δημοσιοποίηση του πραγματικού αυτού δράματος οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να βοηθήσουν τον αντιδήμαρχο μαζεύοντας υπογραφές για να τον στείλουν στο αγαπημένο του σπίτι ενώ πολλοί οι οποίοι συμμερίστηκαν το δράμα του έγραψαν και δυο λόγια συμπαράστασης στον πληγέντα πολιτικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ