Επιτέλους κόρη!

Αυτό το ζευγάρι, έπειτα από 14 γιους, απέκτησε την πρώτη του κόρη!

Article featured image
Article featured image

Ένα ζευγάρι στο Μίσιγκαν έπειτα από 14 γιους «υποδέχθηκε» την πρώτη κόρη, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους.


Η Κατέρι Σουάντ έφερε στον κόσμο την Τρίτη την Μάγκι Τζέιν, η οποία θα έχει 14 αδελφούς να την προσέχουν. Ο Τζέι Σουάντ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του- αμφότεροι 45 ετών- είναι «πανευτυχείς και ενθουσιασμένοι που ήρθε η Μάγκι Τζέιν στην οικογένειά μας».

«Αυτή η χρονιά υπήρξε αξέχαστη για τόσους πολλούς λόγους, αλλά η Μάγκι είναι το σπουδαιότερο δώρο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ», δήλωσε στην Detroit Free Press, μετά τη γέννηση της κόρης του.

Πολλά ΜΜΕ, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, έχουν δημοσιεύσει τα τελευταία χρόνια ρεπορτάζ για αυτή την οικογένεια. Οι Σουάντ έχουν ένα live-streaming πρόγραμμα με τίτλο «14 Outdoorsmen», το οποίο μάλλον θα πρέπει να αλλάξει όνομα τώρα, μετά την «άφιξη» της Μάγκι Τζέιν.Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 28χρονος Τάιλερ Σουάντ, είπε πως οι γονείς του πίστευαν ότι ποτέ δεν θα αποκτήσουν μία κόρη. «Δεν ξέρω καν αν η μητέρα μου έχει ροζ ρούχα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Σουάντ άρχισαν να βγαίνουν όταν ήταν ακόμη στο σχολείο. Παντρεύτηκαν το 1993, προτού σπουδάσουν στο Ferris State University. Μέχρι να αποφοιτήσουν είχαν αποκτήσει ήδη τα τρία πρώτα παιδιά τους. Όμως, παρότι η οικογένεια συνέχισε να μεγαλώνει, αμφότεροι έκαναν και μεταπτυχιακό.

Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ