Δωρεάν games και data προτείνουν οι επιστήμονες στη Μ. Βρετανία

Καθώς έχει παρατηρηθεί ότι οι νέοι ηλικίας 18-29 δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα.

Article featured image
Article featured image

«Η έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» είναι ο κύριος λόγος για τη μη συμμόρφωση με τους περιορισμούς, από τις μικρότερες ηλικίες (18-29), σύμφωνα με το SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies).

Εξ ου και η έρευνα του SAGE ζητά να δίνεται τόσο οικονομική ενίσχυση στους νέους, όσο και δωρεάν δεδομένα για το κινητό τους, υπηρεσίες streaming και δωρεάν games!

Η αναφορά αναφέρει ότι «Οι νέοι προσανατολίζονται περισσότερο σε άμεσες εμπειρίες και ανταμοιβές απ’ ότι σε μακροπρόθεσμες συνέπειες. Επομένως, οι παρεμβάσεις θα πρέπει να παρέχουν βραχυπρόθεσμες ανταμοιβές, όπως υπηρεσίες streaming και gaming για όσα άτομα θα πρέπει να περιοριστούν».

Η έρευνα έχει τον τίτλο «Αυξανόμενη προσήλωση στις προληπτικές συμπεριφορές του Covid-19 στους νέους» και έχει συνταχθεί από το Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviours (SPI-B). Η αναφορά αυτή εστάλη στις 22 Οκτωβρίου, εννέα ημέρες πριν ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Boris Johnson, ανακοινώσει το lockdown τεσσάρων εβδομάδων στην Αγγλία. Ωστόσο, η έρευνα δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ